METLEN: Η Morgan Stanley ανεβάζει τον πήχη στα 47 ευρώ

Σε αναθεώρηση της τιμής στόχου της Metlen, στα 47 ευρώ, προέβη η Morgan Stanley, διατηρώντας τη σύσταση «αγορά» (buy) και δίνοντας upside (περιθώριο ανόδου) της τάξης του 39%.

Αναλυτικότερα, στο νέο της κλαδικό report Metals & Mining η Morgan Stanley αναφέρεται στην αδυναμία του κλάδου των μετάλλων κυρίως λόγω της υποτονικής οικονομικής δραστηριότητας στην Κίνα.

Σε αυτό το πλαίσιο η MS προχώρησε σε μείωση της τιμής-στόχου στις περισσότερες από τις εταιρείες που καλύπτει στο universe των μετάλλων.

Παρά το αρνητικό κλίμα εξαίρεση αποτελεί η Metlen, για την οποία οι αναλυτές της Morgan Stanley αναφέρονται στο εξαιρετικό συνεργατικό της μοντέλο Ενέργειας και Μετάλλων και τη μοναδική, ιδιαίτερα για τα ευρωπαϊκά επίπεδα, ποιότητα που προσφέρει στον τομέα των Μετάλλων η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή βωξίτη, αλουμίνας και αλουμινίου με αποτέλεσμα να αυξήσουν την τιμή-στόχο στο επίπεδο των €47, διατηρώντας, τη σύσταση buy για τη Μetlen.

Ως εκ τούτου, η ανάλυση της Morgan Stanley τοποθετεί πλέον τη Metlen στα top-5 picks της, δίνοντάς της και το μεγαλύτερο upside (39%) σε σχέση με όλο το universe των εταιρειών των μετάλλων.