Δράσεις του ΕΟΤ για την προβολή της Ελλάδας στην ιταλική τουριστική αγορά τον Δεκέμβριο

0
61

Στη διοργάνωση δύο σημαντικών εκδηλώσεων/workshop στην Ιταλία για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού στην ιταλική αγορά, προχωράει η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού, με στόχο την ενημέρωση ταξιδιωτικών πρακτόρων και μεμονωμένων επισκεπτών για τη διευρυμένη επιλογή προορισμών και τουριστικών προϊόντων της χώρας καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου (επίσης θα συμμετάσχει σε μια τρίτη εκδήλωση που οργανώνει σημαντικός τουριστικός οργανισμός της Ιταλίας, στο Μιλάνο).

Η πρώτη εκδήλωση θα γίνει στο Τορίνο στις 11 Δεκεμβρίου υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα συναντάσει το Τορίνο» και αφορά παρουσίαση και προώθηση της Ελλάδας και των Ελλήνων επαγγελματιών σε περίπου εξήντα εκπρόσωπους Τour Operators, τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers. Για την επιτυχή πραγματοποίηση των workshops, θα κληθούν να συμμετάσχουν από την Ελλάδα μέχρι και 20 επαγγελματίες του τουρισμού και τουριστικοί φορείς.

Η δεύτερη θα γίνει στο Μιλάνο στις 12 Δεκεμβρίου για την προβολή και προώθηση της Ελλάδας ως συνεδριακού προορισμού στην ιταλική αγορά. Στόχος της εκδήλωσης είναι η παρουσίαση και προώθηση των Ελλήνων επαγγελματιών/ξενοδοχείων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο τομέα, μέσω επαγγελματικών συνατήσεων με περίπου σαράντα εξειδικευμένους buyers (εταιρείες διοργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων, Meeting&incentives, οργανισμούς/ενώσεις κ.ο.κ).