Τρολάρισμα στον Τσίπρα για την γκάφα με τα μαθηματικά

Μετά τη «στροφή 360 μοιρών» και την Deutsche Welle, ο Αλέξης Τσίπρα φαίνεται ότι παίρνει κάτω από τη βάση στα μαθηματικά

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, που μετά τη «στροφή 360 μοιρών» και την Deutsche Welle που ακούγαμε στην… κατοχή, μάλλον μένει μετεξεταστέος στα μαθηματικά και στην απλή μέθοδο των τριών.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην «Ώρα του πρωθυπουργού», ο κ. Τσίπρας προσπάθησε να απαντήσει στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το πόσες πόσες ερωτήσεις απάντησε στη δική του θητεία που έφταναν σε ποσοστό μόλις 3,5%.

Ωστόσο η απάντηση δεν ήταν αυτή που θα περίμενε κανείς από έναν απόφοιτο του ΕΜΠ, καθώς όπως είπε, από τις 14 ερωτήσεις πολιτικών αρχηγών, ο πρωθυπουργός έχει απαντήσει στις 3, υπολογίζοντας το ποσοστό σε… 3%.

«Έχουν υποβληθεί 18 συνολικά ερωτήσεις όσο είστε πρωθυπουργός, από αυτές 14 υποβλήθηκαν από αρχηγούς πολιτικών ομάδων, από τις 14 συζητήθηκαν μόνο οι τρεις, πιο κάτω από το 3% είστε εσείς ήδη κ. Μητσοτάκη», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας νέο σεισμό στα social media.