Συνεργασία Ομίλου Ηρακλή με την Praktiker Hellas

0
61

Τη νέα στρατηγικής σημασίας συνεργασία του με την Praktiker Hellas ανακοίνωσε ο Όμιλος Ηρακλής, μέλος της LafargeHolcim.

Πρόκειται για συνεργασία στο εμπόριο λιανικής πώλησης δομικών υλικών που δημιουργεί προστιθέμενη αξία, ενώ παράλληλα μεγιστοποιεί, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, την ανταπόκριση στις αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των επαγγελματιών τεχνιτών και τελικών χρηστών.

Όπως επισημαίνεται, αναγνωρίζοντας τις νέες τάσεις και τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών του και έχοντας την άριστη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση στην καρδιά της φιλοσοφίας του, ο Όμιλος Ηρακλής ενισχύει την παρουσία του στο οργανωμένο δίκτυο λιανεμπορίου δομικών υλικών, διαθέτοντας τα σακευμένα προϊόντα Ηρακλής μέσω της Praktiker, του Νο. 1 δικτύου καταστημάτων DIY και Home Improvement στην Ελλάδα.

Η συνεργασία εγκαινιάστηκε με τη διάθεση των προϊόντων τσιμέντου του Ομίλου Ηρακλής στα έξι καταστήματα της Αττικής, ικανοποιώντας τις ανάγκες ακόμη περισσότερων πελατών.

Ο Δημήτρης Δήμου, γενικός διευθυντής Εμπορίας του Ομίλου, ανέφερε σχετικά: «Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε την Praktiker Hellas στην μεγάλη οικογένεια συνεργατών του Ομίλου Ηρακλής. Στον Όμιλο Ηρακλής αναζητούμε διαρκώς νέες ευκαιρίες και επενδύουμε σε στρατηγικές συνεργασίες για να βρισκόμαστε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας.

Προσβλέπουμε στην ανάπτυξη μιας μακροχρόνιας και επιτυχημένης συνεργασίας με την Praktiker Hellas που θα επεκταθεί στο μέλλον και σε νέα καινοτόμα προϊόντα του ομίλου μας».

Ο Δημήτρης Μάγκος, διευθυντής Αγορών της Praktiker Hellas, δήλωσε: «Η συνεργασία μας με τον Όμιλο Ηρακλής μας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Πρόκειται για μια συνεργασία που βασίζεται σε ισχυρά θεμέλια, καθώς μοιραζόμαστε το κοινό όραμα να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια κορυφαία και ολοκληρωμένη αγοραστική εμπειρία, μέσα από μια ευρεία γκάμα προϊόντων για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο.

Με το κορυφαίο brand της αγοράς τσιμέντου στην Ελλάδα, συμπληρώνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των δομικών προϊοντικών λύσεων που προσφέρουμε, στοχεύοντας σε μια εξαιρετική συνεργασία τόσο σε ποιότητα και όσο σε χρονική διάρκεια».