Τράπεζας Πειραιώς: Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία Νοεμβρίου του properties4sale.gr

0
56

Την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής δημοπρασίας του Νοεμβρίου 2019, μέσω του properties4sale.gr ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι ηλεκτρονικές δημοπρασίες υλοποιούνται στο πλαίσιο της στρατηγικής για την ενεργό διαχείριση ακινήτων που υλοποιεί η Πειραιώς Real Estate, σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς και την Πειραιώς Leasing A.E.

Στην πρόσφατη δημοπρασία, εγκρίθηκε η πώληση 30 ιδιόκτητων ακινήτων του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, με συνολικό τίμημα ύψους 3,18 εκατ. ευρώ, ενώ εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής περισσότερα από 260 φυσικά και νομικά πρόσωπα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, υποβάλλοντας προσφορές, σε ορισμένες περιπτώσεις για περισσότερα από ένα ακίνητα.

Οι εγγεγραμμένοι χρήστες της πλατφόρμας που διαχειρίζεται η Πειραιώς Real Estate ξεπερνούν τα 15.200 άτομα. H δημοπρασία της 20 και 21 Νοεμβρίου, αφορούσε 22 ακίνητα, για τα οποία υποβλήθηκαν 195 προσφορές.

Για 14 ακίνητα υποβλήθηκαν 162 έγκυρα αιτήματα «'Αμεσης Αγοράς» πριν τη διαδικασία της δημοπρασίας. Οι ημερομηνίες διεξαγωγής της επόμενης δημοπρασίας θα ανακοινωθούν σύντομα.