Lavipharm: Παραιτήθηκε ο Τηλέμαχος Λαβίδας από μέλος του ΔΣ

0
54

Την παραίτηση του κ. Τηλέμαχου Λαβίδα από μέλος του ΔΣ αποδέχθηκε το διοικητικό συμβούλιο της Lavipharm στη σημερινή συνεδρίασή του.

Σημειώνεται ότι την παραίτηση του κ. Λαβίδα είχε προαναγγείλει ο δικηγόρος του μέσω ανακοίνωσή του στα μέσα ενημέρωσης, μετά την απόφαση δικαστηρίου των ΗΠΑ που τον έκρινε ένοχο για την εμπλοκή του σε υπόθεση insider trading.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη μη αναπλήρωσή του, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. 5 του Καταστατικού της Εταιρείας και το άρθρο 82 παρ. 2 Ν 4548/2018.

Με αφορμή την δικαστική απόφαση στις ΗΠΑ, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lavipharm ΑΕ, κ. Θανάσης Λαβίδας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με ισχυρή διοίκηση, μια δυναμική διευθυντική ομάδα, ένα πλούσιο ανθρώπινο κεφάλαιο και χαρτοφυλάκιο δραστηριοτήτων, συνεχίζουμε την πορεία μας με πίστη στο όραμά μας στο χώρο της υγείας.

Η Lavipharm βρίσκεται ήδη σε νέα τροχιά ανάπτυξης και συνεχίζουμε να χτίζουμε το μέλλον μας με αρωγό τους μετόχους, εργαζόμενους και συνεργάτες μας στην Ελλάδα και διεθνώς».