Σκλαβενίτης: Στη Eurobank περνούν 4 μεγάλα σούπερ μάρκετ του

Πρόκειται για δύο ακίνητα σε Αθήνα και δύο σε Θεσσαλονίκη που διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τ.μ. και είναι πλήρως εκμισθωμένα από την Σκλαβένιτης.

Η Eurobank ανακοίνωσε σήμερα την απόκτηση τεσσάρων ακινήτων – υπεραγορών σούπερ μάρκετ της Σκλαβενίτης, δύο εκ των οποίων βρίσκονται στην Αθήνα και δύο στη Θεσσαλονίκη, σε συνέχεια δεσμευτικού συμβολαιογραφικού προσυμφώνου το οποίο είχε υπογραφεί και ανακοινωθεί από την Grivalia Properties AΕΕΑΠ, τον Μάρτιο του 2019.

Τα ακίνητα διαθέτουν συνολική επιφάνεια 90.000 τ.μ. περίπου, αποτελούμενη από χώρους κύριας χρήσης καθώς και υπόγειους βοηθητικούς χώρους, και είναι πλήρως εκμισθωμένα στον Όμιλο Σκλαβενίτη. Από την κίνηση αυτή δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο η λειτουργία των συγκεκριμένων καταστημάτων και του ομίλου Σκλαβενίτη.

Το τίμημα που καταβλήθηκε ανέρχεται σε 117,06 εκατ. ευρώ ενώ, βάσει της συμφωνίας, προβλέπεται και καταβολή συμπληρωματικού τιμήματος ύψους 2,1 εκατ. ευρώ, μετά την πάροδο συγκεκριμένης χρονικής προθεσμίας και εφόσον συντρέξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Η απόδοση της επένδυσης βρίσκεται πλησίον του 9%.

Υπενθυμίζεται πως μετά και τη συγχώνευσή της με την Grivalia Properties, η οποία ολοκληρώθηκε τον Μάιο του 2019, η Eurobank είναι σήμερα ιδιοκτήτης ενός χαρτοφυλακίου ακινήτων αξίας άνω των 2,1 δισ. ευρώ και στόχος είναι η βέλτιστη διαχείριση και ανάπτυξή του, αντλώντας την απαιτούμενη εξειδίκευση και εμπειρία μέσω της συνεργασίας της Τράπεζας με την Grivalia Management Company

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here