O Όμιλος ΟΤΕ αναλαμβάνει έργο τεχνολογίας στην Φινλανδία

0
15

Τον Όμιλο ΟΤΕ επέλεξε μέσω ανοικτού διαγωνισμού, ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χημικών Προϊόντων (ECHA), για την παροχή, διαχείριση και υποστήριξη εξοπλισμού πληροφορικής (ΙΤ equipment for workplace), στα κεντρικά του γραφεία στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

   Το έργο διετούς διάρκειας με δυνατότητα επέκτασης για άλλα δύο χρόνια, αφορά στην προμήθεια, εγκατάσταση, διαχείριση και τεχνική υποστήριξη του απαιτούμενου εξοπλισμού και λογισμικού γραφείου για όλους τους χρήστες του οργανισμού της Ε.Ε. για τα χημικά προϊόντα.

Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη λύση IT εξοπλισμού γραφείου που υλοποιείται και παρέχεται εξ ολοκλήρου από τον Όμιλο ΟΤΕ ως υπηρεσία (as-a-service), διασφαλίζοντας για τον πελάτη αποδοτικότερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία, χωρίς έξοδα επένδυσης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και προσωπικό υποστήριξης.

   Στο πλαίσιο αυτό, εξειδικευμένοι μηχανικοί από τον Όμιλο ΟΤΕ θα παρέχουν στα στελέχη του ECHA, τόσο με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του ECHA όσο και εξ αποστάσεως από τις εγκαταστάσεις του Ομίλου ΟΤΕ στην Αθήνα, υπηρεσίες ΙΤ user support δεύτερου επιπέδου, καθώς και πρώτου επιπέδου συμπληρωματικά στις υπηρεσίες που παρέχει το ICT Helpdesk του ECHA.