Κρίσιμο «σταυροδρόμι» για το εμπόριο

«Το Ελληνικό εμπόριο σήμερα βρίσκεται μπρος στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και έχει ανάγκη από θαρραλέες και τολμηρές ενέργειες, κατά το παράδειγμα της επιτυχημένης διαχείρισης της υγειονομικής κρίσης, ώστε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να υποδεχτεί  με αισιοδοξία και ελπίδα το 2021» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών (ΕΣΑ) Σταύρος Καφούνης μετά από τον περίπατο που έκανε συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη σε εμπορικά καταστήματα του κέντρου της Αθήνας.

Ο κ. Καφούνης, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου, υποδέχτηκε σήμερα στην αγορά της Αθήνας τον πρωθυπουργό και για περισσότερο από 30 λεπτά, περπάτησαν και επισκέφτηκαν μικρά και μεγάλα καταστήματα του κέντρου της πόλης.

Έμποροι, εργαζόμενοι και καταναλωτές, τους υποδέχτηκαν με χαμόγελο και αισιοδοξία αλλά και προβληματισμό για την επόμενη  ημέρα.

Ο πρόεδρος, όπως σημειώνεται, ανέλυσε και συζήτησε διεξοδικά με τον πρωθυπουργό όλα τα προβλήματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο.

Κι όπως αναφέρθηκε στη διάρκεια του περιπάτου η κυβέρνηση θα σταθεί  αρωγός στις τεκμηριωμένες προτάσεις του εμπορικού κόσμου.