Dell Technologies: Σε $1,1 δισ. ανήλθαν τα καθαρά έσοδα κατά το δεύτερο τρίμηνο

0
1

Σε $1,1 δισεκατομμύρια ανήλθαν τα καθαρά έσοδα της Dell Technologies για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2021 ενώ τα καθαρά κέρδη εκτός GAAP ήταν $1,6 δισεκατομμύρια και το προσαρμοσμένο EBITDA ήταν $3,1 δισεκατομμύρια.

Όπως αναφέρει αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία, τα έσοδα του δεύτερου τριμήνου ανήλθαν σε 22,7 δισεκατομμύρια δολάρια, και τα έσοδα εκτός GAAP ήταν 22,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Κατά τη διάρκεια του τριμήνου, η εταιρεία παρήγαγε λειτουργικά έσοδα ύψους 1,1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, σημειώνοντας αύξηση 119 τοις εκατό σε σχέση με την ίδια περίοδο του προηγούμενου έτους ενώ τα λειτουργικά έσοδα μη-GAAP ανήλθαν σε 2,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Τα καθαρά μετρητά από λειτουργικές δραστηριότητες ήταν $3,3 δισεκατομμύρια. Τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή ήταν $1,37 και τα απομειωμένα κέρδη ανά μετοχή εκτός GAAP ήταν $1,92.
 
«Παρέχουμε τις τεχνολογικές λύσεις που χρειάζονται οι πελάτες, ώστε να είναι παραγωγικοί και να υλοποιούν λύσεις συνεργασίας, ανεξάρτητα από το πού εργάζονται ή μαθαίνουν. Επίσης προσφέρουμε τα συμπεράσματα που εξάγονται από δεδομένα και την αυτοματοποίηση που χρειάζονται, ώστε να καινοτομούν και να μετασχηματίζουν», δήλωσε ο Jeff Clarke, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Dell Technologies.

«Στο 2ο τρίμηνο, παρατηρήσαμε ενίσχυση στον κυβερνητικό τομέα και στην εκπαίδευση, με παραγγελίες μέχρι 16 και 24 τοις εκατό, αντίστοιχα, καθώς οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και οι σχολικές μονάδες  προετοιμάζονται για ένα νέο ορίζοντα στην εικονική μάθηση».