Η Τράπεζα Ηπείρου στηρίζει την τοπική οικονομία μέσω του Ioannina Lake Run

Τη συμβολή του Ioannina Lake Run στην τοπική οικονομία αναδεικνύει η στήριξη της διοργάνωσης από τη Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου, καθώς μέσω του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων στηρίζει τους επαγγελματίες και προβάλλει την πόλη στο πανελλήνιο.

Σε μια δύσκολη χρονιά και για τις αθλητικές διοργανώσεις, η Τράπεζα Ηπείρου αποφάσισε να αναβαθμίσει τη συμμετοχή της και από υποστηρικτής τα προηγούμενα τρία χρόνια γίνεται πλέον χορηγός του Ioannina Lake Run. Και φέτος θα είναι αθλοθέτης του Γύρου Λίμνης των 30 χλμ. απονέμοντας χρηματικό έπαθλο 600 ευρώ στον πρώτο άνδρα και την πρώτη γυναίκα που θα κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ με 300 ευρώ θα επιβραβευτούν οι δεύτεροι και 150 ευρώ οι τρίτοι.

Παράλληλα υιοθετεί και την επιτυχημένη δράση του Lake Run Proud Partner, που επίσης οργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά, έχοντας αγκαλιαστεί από τους επαγγελματίες, που θέλουν να στηρίξουν τη διοργάνωση κερδίζοντας και οι ίδιοι.

«Σε μία δύσκολη χρονιά, η Τράπεζα Ηπείρου έρχεται και αναβαθμίζει τη χορηγία της. Από υποστηρικτής πλέον γίνεται χορηγός, αλλά και Official Βank Sponsor, στηρίζοντας και τη δράση Lake Run Proud Partner. Μια δράση που έδειξε ότι έχει μέλλον, κάτι που είδε και η Τράπεζα Ηπείρου, αξιολογώντας το, όπως αξιολόγησε και το οικονομικό αποτύπωμα που πρόσφατα παρουσιάσαμε» δήλωσε ο διευθυντής του Ioannina Lake Run Ηλίας Σπυριούνης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχωρήθηκε στον εξωτερικό χώρο του εστιατορίου Spuntino.

Τα συγχαρητήριά του για την απόφαση διοργάνωσης του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον έδωσε ο πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Κωνσταντίνος Ζωνίδης. «Δεν θα ήταν δυνατόν σε μια τέτοια χρονική στιγμή που έχει γίνει τέτοιος αγώνας για να γίνει αυτή η διοργάνωση, η Τράπεζα Ηπείρου να μη συμμετέχει. Και γι’ αυτό και αναβαθμίσαμε τη συμμετοχή μας» τόνισε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε του χρόνου να είναι πολλοί περισσότεροι οι συμμετέχοντες και οι συνθήκες να ευνοήσουν μια αντάξια των Ιωαννίνων εκδήλωση.

Με συγχαρητήρια για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που δείχνει έμπρακτα ότι βασική αξία και προσανατολισμός αυτού του Γύρου Λίμνης είναι η υγεία όλων των συμμετεχόντων ξεκίνησε τη δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Ιωάννης Βουγιούκας. «Δηλώνουμε παρόντες στην επανεκκίνηση της αθλητικής δραστηριότητας και της οικονομίας του τόπου και ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές καλή επιτυχία» υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι μέσα από το Ioannina Lake Run ενισχύονται οι επαγγελματίες που επλήγησαν από τον κορωνοϊο.

«Στηρίζοντας τον αγώνα, στηρίζουμε τους επαγγελματίες και προβάλλουμε την πόλη μας» υπογράμμισε από την πλευρά του και ο εντεταλμένος εκτελεστικός σύμβουλος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου κ. Βασίλης Τσουκανέλης, ο οποίος, και με την ιδιότητα του παλιού αθλητή, σημείωσε ότι αυτός ο αγώνας είναι το έναυσμα και μια σηματοδότηση πως μπορούν να διοργανωθούν αγώνες τον καιρό του κορωνοϊού.