Η ΤUI και η Jet2 ακυρώνουν τα ταξίδια τους σε Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Μύκονο

0
3

Η TUI και η Jet2 ακυρώνουν τα πακέτα διακοπών προς Κρήτη, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Μύκονο λόγω των νέων μέτρων της αγγλικής κυβέρνησης μεταδίδει η Mirror.

Υπενθυμίζεται πως η Βρετανική κυβέρνηση αποφάσισε από την Τετάρτη οι ταξιδιώτες που φτάνουν στην Αγγλία από Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα για 14 μέρες.

Ο Υπουργός μεταφορών της χώρας ανάφερε πως ανάλογα με τα ποσοστά μόλυνσης τα νησιά μπορούν να προστεθούν ή να αφαιρεθούν από τη λίστα της καραντίνας.

Σχετικά με τις δύο εταιρείες η TUI, η μεγαλύτερη βρετανική ταξιδιωτική εταιρεία ανακοίνωσε πως ακυρώνει όλα τα ταξίδια από τη Βρετανία προς την Κρήτη, τη Σαντορίνη, τη τη Ζάκυνθο και τη Μύκονο έως τις 22 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας όσοι ταξιδιώτες είχαν κλείσει πακέτα διακοπών σε αυτούς τους προορισμούς μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου μπορούν να ζητήσουν επιστροφή χρημάτων ή να διαλέξουν χωρίς χρέωση κάποιον άλλο διαθέσιμο από την εταιρεία προορισμό.

Ένας εκπρόσωπος της Jet2 δήλωσε πως η εταιρεία αναστέλλει τις διακοπές έως και τις 20 Σεπτεμβρίου στους εν λόγω προορισμούς και όσοι έχουν κλείσει πακέτα για εκεί μπορούν να προχωρήσουν σε ακύρωση χωρίς χρέωση.