Public-MediaMarkt (PMM): Αποχωρεί ο CEO, Χρήστος Καλογεράκης

0
1

Έπειτα από 6 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο τιμόνι της Public και προσφάτως της Public-MediaMarkt (PMM), ο CEO, κ. Χρήστος Καλογεράκης, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εταιρεία προκειμένου να αναζητήσει νέες επαγγελματικές προκλήσεις. 

Ο κ. Καλογεράκης αποχωρεί έχοντας προηγουμένως ολοκληρώσει την ενοποίηση και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό της Public-MediaMarkt (PMM) κι έχοντας θέσει ισχυρά θεμέλια τα οποία σε συνδυασμό με την έμπειρη Διοικητική της ομάδα, αποτελούν εχέγγυα για τη συνέχιση της αναπτυξιακής πορείας της. 

Στη διάρκεια των τελευταίων έξι ετών η PMM αναδείχτηκε #1 e-commerce retailer, ισχυροποίησε την omnichannel στρατηγική της και δημιούργησε το 1ο και μεγαλύτερο marketplace στην Ελλάδα. Παράλληλα, μετά τη συμφωνία με τη MediaMarkt, αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο omnichannel retailer στη χώρα. 

Ο κ. Χρήστος Καλογεράκης δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος για την εταιρεία και για τους ανθρώπους της. Είμαι πεπεισμένος ότι το στρατηγικό μας πλάνο, η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία και πάνω από όλα η δυναμική της ομάδας μας προδιαγράφει την επιτυχία της εταιρείας την επόμενη ημέρα. Εύχομαι στην PMM και τους ανθρώπους της ό,τι καλύτερο για το μέλλον».  

Ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Olympia δήλωσε: «Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Χρήστο Καλογεράκη για την ουσιαστική προσφορά του στην εταιρεία. Η θητεία του συνδέθηκε με μια από τις πιο σημαντικές περιόδους στη διαδρομή της Public και στην εξέλιξή της στη σημερινή PMM. Τόσο εγώ όσο και τα μέλη του Δ.Σ. έχουμε τη βεβαιότητα ότι η εταιρεία βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα για να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά του e-commerce και του retail. Εύχομαι καλή επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια». 

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος Δ.Σ. της PMM, Piet Coelewij, ανέφερε: «Το διάστημα της συνεργασίας μας με τον Χρήστο Καλογεράκη ήταν σύντομο, ωστόσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι σήμερα η PMM είναι ένας σύγχρονος, digital οργανισμός ικανός να ηγηθεί των εξελίξεων στον κλάδο του. Ευχαριστούμε θερμά τον Χρήστο Καλογεράκη και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια». 

Ο κ. Χ. Καλογεράκης εργάζεται στον Όμιλο Olympia τα τελευταία εννέα χρόνια. Το πλάνο διαδοχής του βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας.