Στο λιανεμπόριο τροφίμων μπαίνει το Box του ΟΤΕ

0
2

Σε νέες δραστηριότητες και προϊοντικές κατηγορίες επεκτείνεται το Box.gr, η online υπηρεσία food delivery της Cosmote, μέσω συνεργασιών που αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθώντας την τάση που θέλει τους καταναλωτές, λόγω της πανδημίας, να προτιμούν ολοένα και περισσότερο τις οnline αγορές, η εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ προετοιμάζει συνεργασία με δυο αλυσίδες σούπερ μάρκετ για την παράδοση προϊόντων τους μέσω της πλατφόρμας του Box.

Η συνεργασία με τα σουπερ μάρκετ είναι μόνο μία από τις κινήσεις που ετοιμάζονται από το Box. Σε εξέλιξη βρίσκονται και οι συζητήσεις για συνεργασία του Box με το Skroutz Food, την υπηρεσία food delivery του Skroutz.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επίσημες ανακοινώσεις και για τις δύο παραπάνω συνεργασίες αναμένονται εντός του Οκτωβρίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα ανακοινώθηκε και η συνεργασία με την Edenred για πληρωμές από κάρτες Ticket Restaurant στα περίπου 600 συνεργαζόμενα καταστήματα που δέχονται τις συγκεκριμένες κάρτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι παραγγελίες έτοιμου φαγητού μέσω του Box έχουν καταγράψει σημαντική άνοδο μετά την καραντίνα. Γεγονός το οποίο οδηγεί τον όμιλο του ΟΤΕ στην περαιτέρω ενίσχυση του BOX και με άλλα καταστήματα τροφίμων και ποτών, το επόμενο διάστημα.

Το Βox ξεκίνησε ως υπηρεσία τον Δεκέμβριο του 2019. Σήμερα οι χρήστες του μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα πανελλαδικά, ενώ η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς.

Πέρα από τις υπηρεσίες που διαθέτει η εφαρμογή (δημιουργία γευστικού προφίλ, προγραμματισμός παραγγελιών κλπ) οι χρήστες της μπορούν να μαζεύουν πόντους εξαργυρώνοντας τους σε επόμενη παραγγελία ή ακόμη και σε άλλες υπηρεσίες του ομίλου ΟΤΕ (π.χ. πακέτα δεδομένων COSMOTE).