Η More than Tax Νικήτρια των Accounting Awards για τις άριστες υπηρεσίες της στον κλάδο της Υγείας (Healthcare)

0
4

Tην Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου ανακοινώθηκαν οι νικητές των πρώτων Accounting Awards και ήταν μεγάλη τιμή για το λογιστικό γραφείο και προσωπικά την κυρία Μαρία Λιαράκου η βράβευσή του ως νικητή για τις άριστες λογιστικές και φοροτεχνικές υπηρεσίες στην Αττική και την εξειδίκευσή του στον κλάδο της Υγείας (Healthcare).

Όπως τόνισε ο  Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των «The Accounting Awards», καθηγητής Γεώργιος Βενιέρης, «ο θεσμός των Accounting Awards» έρχεται για να αναγνωρίσει τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές των καιρών μας, να τεκμηριώσει την σημαντική προσφορά του κλάδου στην ελληνική οικονομία και την επιχειρηματικότητα και να επιβεβαιώσει ότι με σκληρή δουλειά και αισιοδοξία, ο δρόμος προς την πρόοδο και την ανάπτυξη παραμένει ανοιχτός. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι στον κλάδο των λογιστικών, ελεγκτικών και οικονομικών υπηρεσιών, που είναι επιφορτισμένοι με το δύσκολο έργο να θωρακίσουν τις επιχειρήσεις της χώρας και να αποτρέψουν την βαθιά ύφεση του ιδιωτικού τομέα.»

Όπως δήλωσε και η Κα Λιαράκου «η βράβευση αυτή ανήκει στους πελάτες και συνεργάτες που όλα αυτά τα χρόνια μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν. Η βράβευσή μας αποτελεί μια αναγνώριση του έργου και των προσπαθειών μας να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, γεγονός που λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία και αξία στην δύσκολη εποχή που διανύουμε. Τους ευχαριστούμε θερμά όλους και φυσικά την ομάδα του γραφείου μας που με εξέχοντα ζήλο εργάζεται καθημερινά για να προσφέρει άριστες συμβουλευτικές υπηρεσίες»