SPEED COURIERS: Μια εταιρεία διαμάντι – Κάνει παραδόσεις δεμάτων ακόμη και την ίδια μέρα!

Γράφει ο Σεραφείμ Γεωργακόπουλος

Την ώρα που άλλες εταιρείες courier σηκώνουν τα χέρια ψηλά εξαιτίας του πρωτοφανούς φόρτου που έχει προκαλέσει το δεύτερο lockdown, είναι σημαντικό να αναδεικνύουμε τις εταιρείες που ξεχωρίζουν παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Αισθάνομαι την ανάγκη λοιπόν να πω ένα δημόσιο μεγάλο μπράβο στην SPEED COURIERS που εν μέσω lock down, παραδίδει δέματα ακόμη και σε 1 ώρα (ναι σε 1 ώρα)!

Η εμπειρία μου

Στις αρχές του 2ου lock down, εργαζόμενος από το σπίτι, χρειάστηκε να στείλω ένα επείγον έγγραφο στο γραφείο μου.

Απευθύνθηκα λοιπόν στην εταιρεία μεταφορών με την οποία έχουμε ως εταιρεία σταθερή συνεργασία. Μετά από αρκετά λεπτά αναμονής, η τηλεφωνήτρια μου γνωστοποίησε πως όχι μόνο δεν είναι δυνατή η αυθημερόν παράδοση του εγγράφου μου,  αλλά και πως αν αποφάσιζα να στείλω το έγγραφο με εκείνους θα έπρεπε ο ίδιος να το παραδώσω στο κατάστημα! Όσο για τον χρόνο παράδοσης στο γραφείο μου; 3 εργάσιμες ημέρες!  

«Μα αν πρέπει να βγω από το σπίτι για να στείλω το έγγραφο μαζί σας και να πάει μάλιστα και σε 3 ημέρες, το πηγαίνω και εγώ ο ίδιος στο γραφείο μου!», απάντησα. «Τι να σας πω κύριε, αυτή είναι δυστυχώς η κατάσταση».

Απογοητευμένος έκλεισα το τηλέφωνο και άρχισα να ψάχνω για άλλες  εταιρείες courier στο Google.

Μετά από κάποιες επικοινωνίες, όπου η κατάσταση ήταν αντίστοιχη, επισκέφθηκα το speedcouriers.gr, την ιστοσελίδα της SPEED COURIERS.  

Στην κεντρική σελίδα δέσποζε η υπόσχεση «Παράδοση σε 60’ οπουδήποτε στην Αττική»! «Ναι καλά!» σκέφθηκα.  Συμπλήρωσα όμως (just in case) την σχετική φόρμα εντολής.

Προς έκπληξη μου, το τηλέφωνο χτύπησε σε 2΄. Στην άλλη γραμμή ήταν η τηλεφωνήτρια τη εταιρείας η οποία και επιβεβαίωσε την παραγγελία μου & με ενημέρωσε για το κόστος.

Συμφωνήσαμε σε χρόνο παράδοσης 180’ (3 ώρες) προκειμένου το κόστος να είναι μικρότερο & όντως μέσα στην επόμενη ώρα ο οδηγός χτύπησε το κουδούνι μου στο Μαρούσι για να παραλάβει.

Για να μην τα πολυλογώ,  σε 2.5 ώρες από την στιγμή της εντολής μου το έγγραφο βρισκόταν στο γραφείο μου στο κέντρο της Αθήνας.  Και προσέξτε, αν το ήθελα, με λίγο υψηλότερο κόστος, θα μπορούσε να παραδοθεί όντως σε 60’!

Από τότε έχω συστήσει την εταιρεία σε όλους τους συναδέρφους μου & όσοι την χρησιμοποίησαν βίωσαν ακριβώς την ίδια εμπειρία με τη δική μου.

Επειδή λοιπόν σε αυτή τη χώρα οι δημοσιογραφούντες έχουμε την τάση να προβάλλουμε μόνο τα αρνητικά, αισθάνθηκα την ανάγκη να πρωτοτυπήσω.

Να αναδείξω από το βήμα που μου δίνει το φιλόξενο marketbeast αυτούς που κάνουν καλά τη δουλειά τους.

Να εστιάσω στο παράδειγμα προς μίμηση.

Σε αυτούς που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις των καιρών.

Στους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται για την ποιότητα των υπηρεσιών τους.

Σε εταιρείες σαν την SPEED COURIERS που δεν συμβιβάζονται με το ανεκτό και που δεν θέλουν να κρυφθούν πίσω από το εύκολο «έτσι είναι, φταίει ο κορωνοϊός».

Και το κάνω αυτό συνειδητά, διότι είμαι πεπεισμένος πως όταν τελειώσει η υγειονομική κρίση, θα ξεκινήσει η επόμενη, που θα είναι η οικονομική. Και τότε η μόνη μας ελπίδα για να συνέλθουμε θα είναι να κάνουμε όλοι καλά τη δουλειά μας.

Όπως η SPEED COURIERS κάνει καλά την δική της.

Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για την speedcouriers μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της στο www.speedcouriers.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here