Η American Airlines ξεκινάει καινούριο δρομολόγιο από Νέα Υόρκη προς Αθήνα τον Ιούνιο του 2021

0
4

Σύμφωνα με ανακοίνωση της American Airlines, στις 3 Ιουνίου, θα ξεκινήσει καινούρια πτήση για το καλοκαίρι του 2021 από Νέα Υόρκη (JFK) προς Αθήνα, Ελλάδα (ATH) με αεροσκάφος Boeing 777-200. Οι πτήσεις θα είναι διαθέσιμες προς πώληση από τις 25 Ιανουαρίου.

Οι επιβάτες θα έχουν την επιλογή να ταξιδέψουν σε Flagship Business, Premium Economy ή Main Cabin. Το WIFI και η υπηρεσία ψυχαγωγίας εν πτήσει θα είναι διαθέσιμα σε όλο το αεροσκάφος.

Το νέο δρομολόγιο της American προς ATH είναι ένα σημαντικό ορόσημο για τη στρατηγική συμμαχία μεταξύ της JetBlue (NASDAQ: JBLU) και της American Airlines Group Inc. (NASDAQ: AAL). Η συνεργασία προσφέρει περισσότερη διασυνδεσιμότητα και πρόσβαση στο μεγαλύτερο δίκτυο της βορειοανατολικής πλευράς.

Αυτή η συμμαχία θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος των δύο αερομεταφορέων κατά την επανέναρξη των πτήσεων μετά το ξέσπασμα της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

«Προσβλέπουμε στην έναρξη του καινούριου μας δρομολογίου από Νέα Υόρκη προς Αθήνα, που θα προσφέρει βελτιωμένη σύνδεση μεταξύ αυτών των δύο σπουδαίων πόλεων» είπε ο αντιπρόεδρος του τμήματος EMEA Sales and Distribution της American Airlines Tom Lattig.

«Η ασφάλεια και η άνεση τόσων των πελατών όσο και του πληρώματός μας αποτελούν πάντα την ύψιστη προτεραιότητά μας και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε τους πελάτες μας σε αυτό το δημοφιλές δρομολόγιο».