Πως θα γίνουν οι παραδόσεις προϊόντων μετά το νέο lockdown

Προβλήματα στην αγορά φέρνει το νέο lockdown και η απαγόρευση του click away στους ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ήδη, πλήθος καταναλωτών, έχει παραγγείλει μέσω της διαδικασίας του click away διάφορα προϊόντα τα οποία θα προμηθευόταν από το κατάστημα της επιλογής τους τις επόμενες ημέρες. Η έκτακτη ενημέρωση όμως από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, κ. Στέλιο Πέτσα για κλείσιμο των μαγαζιών, φέρνει προβλήματα στην αγορά.

Οι ιδιοκτήτες καταστημάτων ψάχνουν να βρουν λύση στο αδιέξοδο, με πιθανότερο σενάριο να γίνει κατ' οίκον παράδοση των προϊόντων αφού οι εταιρείες ταχυμεταφορών γέμισαν με χιλιάδες δέματα που αδυνατούν να μεταφέρουν άμεσα στο αγοραστικό κοινό.

Ήδη τα καταστήματα επικοινωνούν τηλεφωνικά με τους πελάτες που είχαν προγραμματίσει τα ψώνια τους με τη μέθοδο της παραλαβής από το κατάστημα την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να βρεθεί μία λύση που θα ικανοποιεί το κοινό για να μην ακυρωθούν οι παραγγελίες. Πάντως, πολλά καταστήματα, κυρίως αλυσίδες μαγαζιών, χρησιμοποιούν οχήματα για να μεταφέρουν οι ίδιοι τα πακέτα στους καταναλωτές.