ΧΑ Delayed 15′
Markets Live / delayed ανά αγορά
Οικονομία

Ανοδική αντίδραση και στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικές τάσεις καταγράφουν οι τιμές των μετοχών στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου, εν μέσω θετικού κλίματος και στις ευρωπαϊκές αγορές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 758,79 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,21 %.

Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 4,11 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,30 %, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,66 %.

Ανοδικά κινούνται όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης και τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές της Coca Cola HBC (+3,06%), της Aegean Airlines (+2,50%), της Πειραιώς (+2,02%), του ΟΤΕ (+1,65%) και της Alpha Bank (+1,59%).

Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες των Τροφίμων (+2,85%) και των Τηλεπικοινωνιών (+1,65%).

Ανοδικά κινούνται 53 μετοχές, 6 πτωτικά και 14 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Γενική Εμπορίου +9,76% και Moda Bango +9,57%, ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Παϊρης -10,00% και Λεβεντέρης(κ) -3,67%.