Attica Bank: Δύο νέα χρηματοδοτικά προϊόντα για μικρές επιχειρήσεις και επαγγελματίες

0
3

Τη διάθεση δύο νέων χρηματοδοτικών προϊόντων(το Attica Business Support και το Attica Business Cash) ανακοίνωσε σήμερα η Attica Bank, με στόχο να σταθεί δίπλα στις μικρές επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, ειδικά κατά την δύσκολη αυτή περίοδο, στην οποία έχει περιέλθει η οικονομία και το επιχειρείν, λόγω των διαδοχικών κυμάτων της πανδημίας.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το πρώτο προϊόν, το Attica Business Support, καλύπτει άμεσες επιχειρηματικές ανάγκες, όπως η αγορά επαγγελματικού εξοπλισμού και μεταφορικού μέσου, η ανακαίνιση επαγγελματικών χώρων, αλλά και η εξόφληση ρυθμισμένων οφειλών προς Δημόσιο και ασφαλιστικούς φορείς.

Το ύψος του δανείου ανέρχεται σε 5.000-60.000 ευρώ, με κυμαινόμενο επιτόκιο, αποπληρωμή με μηνιαίες δόσεις, διάρκεια από 2 έως 8 χρόνια ανάλογα το ύψος του δανείου, δυνατότητα μερικής ή ολικής πρόωρης εξόφλησης χωρίς ποινή, περίοδο χάριτος μέχρι 3 μήνες, μηδενικά έξοδα έγκρισης μέχρι τις 29/04/2021.

Το δεύτερο προϊόν, το Attica Business Cash, είναι ανοιχτός αλληλόχρεος λογαριασμός κεφαλαίου κίνησης, που εξασφαλίζει την απαραίτητη ρευστότητα για την κάλυψη των βραχυπρόθεσμων αναγκών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επαγγελματιών. Το ύψος της χρηματοδότησης ανέρχεται σε 3.000-60.000 ευρώ, με κυμαινόμενο επιτόκιο και αποπληρωμή των τόκων ανά ημερολογιακό τρίμηνο, ελεύθερες καταβολές κεφαλαίου, μηδενικά έξοδα έγκρισης μέχρι τις 29/04/2021.