ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Υπογραφή σύμβασης για το ηλεκτρονικό εισιτήριο Θεσσαλονίκης

0
1

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ανακοινώνει την υπογραφή της σύμβασης για το έργο "Ψηφιακός Μετασχηματισμός, Τηλεματική, και Ενιαίο Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου για τον Οργανισμό Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ)".

Ανάδοχος του έργου είναι η Κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ (70%) – INDIGITAL (15%) – AMCO (15%). O συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται σε 30 εκ. ευρώ πλέον ΦΠΑ ενώ η έναρξη των εργασιών προγραμματίζεται για την 8η Μαρτίου 2021.

Το έργο αφορά στον πλήρη ψηφιακό εκσυγχρονισμό του Φορέα Λειτουργίας των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης, κατά τα πρότυπα καλών πρακτικών άλλων συγκοινωνιακών φορέων στην Ευρώπη.

Αναθέτουσα Αρχή είναι η Κοινωνία της Πληροφορίας Α.Ε. και Φορέας Χρηματοδότησης το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Η σύμβαση προβλέπει την κατασκευαστική περίοδο (12 μήνες) και την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για πέντε (5) έτη από την ολοκλήρωση, ενώ η Αναθέτουσα Αρχή διατηρεί το δικαίωμα της επέκτασης της περιόδου συντήρησης και υποστήριξης λειτουργίας για άλλα πέντε (5) έτη.

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ έχει συμμετάσχει στην υλοποίηση και του αντίστοιχου έργο για λογαριασμό του ΟΑΣΑ στην Αθήνα, γεγονός που την καθιστά κυρίαρχη στην αγορά Αυτόματων Συστημάτων Συλλογής Κομίστρου.