Το πρώτο πολυκατάστημα Factory Outlet Local ανοίγει στο Παλαιό Φάληρο

0
3

Ο όμιλος FF Group ανακοίνωσε ότι το νέο, καινοτόμο concept καταστημάτων μικρότερης κλίμακας αλλά μεγαλύτερης εγγύτητας, Factory Outlet Local θα ανοίξει τις πόρτες του στα Νότια Προάστια, στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου στις αρχές Μαρτίου.

Το νέο Factory Outlet Local αποτελεί ένα φιλόδοξο concept του ομίλου, το οποίο στοχεύει στο να προσελκύσει το ενδιαφέρον των καταναλωτών, που ζουν και εργάζονται στις κοντινές περιοχές. Σε έναν σύγχρονο χώρο, σε μια από τις πιο δημοφιλείς τοπικές αγορές, το Factory Outlet Local προτείνει μία νέα φιλοσοφία shopping, πιο κοντά στον καταναλωτή και τις ανάγκες του.

Στο νέο κατάστημα μπορεί να βρει κανείς μία μεγάλη συλλογή από διεθνή επώνυμα brand ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ και καλλυντικών για την γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, σε outlet τιμές όλο τον χρόνο. Προϊόντα UGG, G-Star Raw, Scotch & Soda, Maison Scotch, Franklin & Marshall, Juicy Couture, Calvin Klein Jeans, Gas, Garcia Jeans, Sseinse, Folli Follie γίνονται δικά σας με έκπτωση έως και 80%.

Τα καταστήματα Factory Outlet Local θα λειτουργούν και ως Click & Collect σταθμοί, από όπου θα υπάρχει δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών, που έχουν πραγματοποιηθεί online μέσω του e-shop. Προσφέρουν επίσης τη δυνατότητα εγγραφής στο πρόγραμμα "CheckIn&Win", ώστε με κάθε αγορά να κερδίζει ο καταναλωτής πόντους και προνόμια.

Το νέο Factory Outlet Local προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία shopping. Έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο καταστημάτων Factory Outlet (Πειραιώς, Αεροδρομίου, Αγίου Στεφάνου) καθώς και του online store factoryoutlet.gr. Μέσα στο 2021, δυο τουλάχιστον νέα Factory Outlet Local αναμένεται να δημιουργηθούν σε κομβικά σημεία της πόλης.