Αναρτήθηκαν οι προσωρινοί πίνακες για το πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης ΟΑΕΔ-Google

0
1

Αναρτήθηκαν το Σάββατο 10 Απριλίου 2021, οι προσωρινοί πίνακες ωφελουμένων και αποκλειομένων για το δωρεάν εξ αποστάσεως πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης με πιστοποίηση ανέργων, ηλικίας έως 29 ετών, στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η κατάρτιση των πινάκων πραγματοποιήθηκε κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της δημόσιας πρόσκλησης του προγράμματος.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αιτιολογημένες ενστάσεις, με τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα, μπορούν να υποβληθούν από τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, στις 9:00, μέχρι και την Τετάρτη, 14 Απριλίου, στις 15:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet στην ηλεκτρονική διεύθυνση: .

Μετά τη διαδικασία των ενστάσεων και την ανάρτηση των οριστικών πινάκων, θα σταλεί στους ωφελούμενους e-mail με οδηγίες σχετικά με την εγγραφή και την παρακολούθηση του προγράμματος.

Η ημερομηνία λήξης του προγράμματος είναι η Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021.

Η νέα δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας ΟΑΕΔ-Google Ελλάδας και περιλαμβάνει τη δωρεάν κατάρτιση, μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Coursera, σε τέσσερις τομείς ψηφιακών δεξιοτήτων υψηλής ζήτησης, που οδηγούν στην απόκτηση των εξής πιστοποιητικών:

- IT Support Specialist Certificate (τεχνική υποστήριξη πληροφορικής).

– UX Designer Certificate (σχεδιασμός εμπειρίας χρήστη).

– Project Manager Certificate (διαχείριση έργου).

– Data Analyst Certificate (ανάλυση δεδομένων).

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του παρόντος προγράμματος και εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις, οι ωφελούμενοι άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε πρόγραμμα επιδοτούμενης απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας, το οποίο σχεδιάζει ο ΟΑΕΔ, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στο επόμενο διάστημα.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον ιστότοπο του Οργανισμού (www.oaed.gr).