Χατζηθεοδοσίου: Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή

0
3

«Είναι μακρύς ο δρόμος που έχουμε και χρειάζονται αντοχές και από τις δύο πλευρές», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηναίων Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε δηλώσεις του από την Ερμού, διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου της Αθήνας.

Με στόχο, αφενός την προστασία της δημόσιας υγείας και αφετέρου την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας του λιανεμπορίου, μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, με επικεφαλής τον κ. Χατζηθεοδοσίου, βρέθηκαν σήμερα δίπλα στους καταστηματάρχες, τους εργαζόμενους και τους καταναλωτές, διανέμοντας μάσκες και αντισηπτικά στις εμπορικές επιχειρήσεις του κέντρου.

Σε δηλώσεις του από την Ερμού, ο κ. Χατζηθεοδοσίου έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας, καλώντας όλους να τηρούν τα μέτρα προστασίας προκειμένου οι αγορές να γίνονται με ασφάλεια, αλλά και τους καταναλωτές να προτιμούν τα καταστήματα της γειτονιάς αποφεύγοντας με αυτόν τον τρόπο τις μετακινήσεις. «Με τη στήριξη όλων η αγορά μπορεί να παραμείνει ανοιχτή», τόνισε ο πρόεδρος.

Αναφερόμενος παράλληλα στον κλάδο της εστίασης, χαρακτήρισε θετικά τα μέτρα που ανακοινώθηκαν πριν από λίγες ημέρες, ζήτησε ωστόσο να ανοίξουν άμεσα οι επιχειρήσεις καθώς για να επιβιώσουν πρέπει και να λειτουργήσουν, ενώ με τον τρόπο αυτό θα αποφευχθούν και τα φαινόμενα συνωστισμού σε άλλους χώρους.