Μια ματιά στον κόσμο των οικογενειακών ξενοδοχείων

0
4

Οικογενειακά, family friendly, φιλικά για τα παιδιά. Ολοένα και πληθαίνουν στην Ελλάδα τα ξενοδοχεία που προσφέρουν κάτι παραπάνω από παιδικά καθίσματα στον χώρο εστίασης και βρεφικές κούνιες στα υπνοδώματιά τους. Κατά βάση, ενώ η νέα τάση επικεντρώνεται στα παιδιά, στην ουσία εξυπηρετεί όλη την οικογένεια, αφού μέσα από τις υπηρεσίες οι διακοπές στο ξενοδοχείο γίνονται πιο εύκολες και άνετες.

Πλήρως εξοπλισμένα χώροι για παιχνίδι και αναψυχή

Τα διαθέτουν χώρους φροντίδας παιδιών και υπηρεσίας φύλαξης, υπαίθριες παιδικές χαρές και εσωτερικούς παιδότοπους.

Για τις ηλικίες 0-3, η ύπαρξη ενός βρεφονηπιακού σταθμού παίζει ιδιαίτερο ρόλο στην απόφαση ενός νέου ζευγαριού. Αλλά και για μεγαλύτερες ηλικίες, ένα kids club είναι κάτι που πολλές οικογένειες αναζητούν, όταν κάνουν κράτηση για τον προορισμό των διακοπών τους. Είναι σημαντικό για τους γονείς να βρίσκουν τρόπους κοινωνικοποίησης των παιδιών τους, ενώ συγχρόνως εκείνα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και αξέχαστες αναμνήσεις.

Ακόμη περισσότερο οι έφηβοι μπορούν να περάσουν αξέχαστες διακοπές σε οικογενειακά ξενοδοχεία, καθώς με την απαραίτητη εποπτεία, μπορούν να κάνουν νέες φιλίες και να αισθάνονται ανεξάρτητοι από τους γονείς τους σε ένα νέο περιβάλλον.

Βρείτε το οικογενειακό ξενοδοχείων που σας ταιριάζει

Θέλετε να ταξιδέψετε φέτος το καλοκαίρι μαζί με τα παιδιά σας με όσο το δυνατόν λιγότερη ταλαιπωρία και χωρίς να βγείτε εκτός προϋπολογισμού;

Στο ekdromi.gr θα βρείτε εκατοντάδες προσφορές που αφορούν τα οποία μπορείτε να ταξινομήσετε ανά τιμή, να γνωρίσετε τα bestseller ή να δείτε ποια βρίσκονται στον προορισμό που έχετε αποφασίσει να περάσετε τις διακοπές σας. Όλα τα ξενοδοχεία του ekdromi.gr προσφέρουν εξαιρετική φιλοξενία, όμως σε ορισμένα από αυτά θα συναντήσετε extra φιλικά χαρακτηριστικά για τα παιδιά και τις οικογένειες.

Θα εκπλαγείτε με τη μεγάλη ποικιλία σε εγκαταστάσεις, οικογενειακά δωμάτια, παιδικές πισίνες, kids club και αίθουσες παιχνιδιών. Ορισμένα ξενοδοχεία διαθέτουν δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα παιδιά και να συγχρόνως να έχετε και λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Στα εστιατόρια των ξενοδοχείων αναζητήστε το παιδικό μενού και επισκεφτείτε την πισίνα για να δοκιμάσετε τα δωρεάν snacks στο pool bar, όπου αυτά προσφέρονται.

Πολλές από τις εγκαταστάσεις των οικογενειακών ξενοδοχείων διαθέτουν και γήπεδα τένις, βόλεϊ, μπάσκετ και γκολφ όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να μάθουν ένα νέο σπορ.

Τώρα, το ,το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης της Εθνικής Τράπεζας, σε συνεργασία με το σας προσφέρουν την δυνατότητα να κάνετε κράτηση στο ξενοδοχείο της επιλογής σας με επιπλέον κέρδος 15% σε go4more πόντους αλλά και 1 διανυκτέρευση ΔΩΡΟ σε επιλεγμένα .

Προγραμματίστε τώρα τις καλοκαιρινές σας διακοπές σε οποιονδήποτε μαγευτικό προορισμό της Ελλάδας επιθυμείτε! Μπείτε στο , επιλέξτε τον καλοκαιρινό προορισμό που σας ταιριάζει, κάνε την κράτησή σας έως και 23/07 με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίστε ακόμα περισσότερα!

Δείτε όλες τις προσφορές