Το efood τριπλασιάζει τον στόλο του και εισάγει νέο μοντέλο συνεργασίας

0
1

Στον τριπλασιασμό του στόλου της μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύει το efood, καθώς όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση  με το δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων και των πόλεων που έχει παρουσία να αυξάνεται συνεχώς, φτάνοντας σήμερα τα 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις, αλλά και την εισαγωγή της υπηρεσίας efoodmarket που συνεχώς μεγαλώνει, αυξάνονται και οι ανάγκες σε προσωπικό.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία delivered by efood θα πλαισιωθεί με 6.000 διανομείς, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν είτε με εξαρτημένη σχέση εργασίας, με τον καθιερωμένο τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η εταιρεία μέχρι τώρα, είτε ως ανεξάρτητοι συνεργάτες, μέσω του νέου μοντέλου που εισάγει η εταιρεία.

Με το νέο μοντέλο, οι συνεργάτες θα ορίζουν μόνοι τους τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν περισσότερο το εισόδημά τους καθώς όσο περισσότερες παραγγελίες θα εξυπηρετούν, τόσο περισσότερο θα αμείβονται. Στο νέο αυτό σχήμα δεν υπάρχουν περιορισμοί και δεσμευτικές προϋποθέσεις, αφού η αμοιβή διαμορφώνεται ανά παραγγελία, περιοχή και ημέρα εργασίας.

Οπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση, η εισαγωγή του νέου μοντέλου ανεξάρτητης συνεργασίας, αποτελεί την καλύτερη λύση για όσους επιθυμούν να προγραμματίζουν οι ίδιοι τον χρόνο απασχόλησής τους και να έχουν τον απόλυτο έλεγχο του προγράμματός τους, υπολογίζοντας με ακρίβεια τις απολαβές τους.

Η ανεξάρτητη συνεργασία με διανομείς, εξασφαλίζει στους ενδιαφερόμενους ανταγωνιστικές αμοιβές, προσωπικό προγραμματισμό, ευελιξία, πρόσθετη αμοιβή απόδοσης κάθε μήνα, πρόσθετη αμοιβή ανάλογα με τον όγκο και τις χιλιομετρικές αποστάσεις των παραγγελιών, παροχή μέρους του εξοπλισμού και διαμόρφωση της αμοιβής βάσει διανυόμενων χιλιομετρικών αποστάσεων, αφού αμείβονται περισσότερο και ανά παραγγελία.

Τέλος, αναφέρεται πως για το efood, οι διανομείς είναι οι άνθρωποι που αποτελούν τη βάση της εταιρείας, καθώς είναι πάντα διαθέσιμοι ώστε να εξυπηρετήσουν τον καταναλωτή.

Δείχνοντας έμπρακτα τη σπουδαιότητα που έχει το συγκεκριμένο τμήμα για την εταιρεία, προχωράει σε παροχή πρόσθετης αμοιβής ύψους 100€ κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάθε διανομέα που θα διανείμει 200 παραγγελίες σε ένα μήνα. Η συγκεκριμένη πρόσθετη αμοιβή έχει ισχύ από 1η Ιουλίου και αφορά τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο.