Στα ύψη Ethereum, Solana και Polkadot

0
3

Τρία από τα 10 μεγαλύτερα κρυπτονομίσματα σε κεφαλαιοποίηση αναδεικνύονται ως νικητές της δυναμικής πορείας της κρύπτο-αγοράς. Το Ethereum, το Solana και το Polkadot κατέγραψαν νέα ιστορικά υψηλά, ενώ η ευρύτερη αγορά σημείωσε επίσης νέο ρεκόρ.

Σύμφωνα με στοιχεία από τον ιστότοπο CoinGecko, τα κεφάλαια που κυκλοφορούν στην κρύπτο-αγορά ξεπερνούν τα 2,91 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Ethereum

Το Ethereum (ETH), το δεύτερο μεγαλύτερο σε κεφαλαιοποίηση κρυπτονόμισμα, πέτυχε το νέο του ιστορικό υψηλό στα 4.664 δολάρια. Το δίκτυο που επαναστάτησε μέσω των έξυπνων συμβολαίων βρίσκεται σε μία σταθερή, ανάπτυξη που έχει οδηγήσει σε συνολική αύξηση 12% την τελευταία εβδομάδα.
Solana

Το Solana (SOL) φέρει μία ακόμα πιο γοργή ανάπτυξη, φτάνοντας τα 247 δολάρια. Επονομαζόμενο από την κρύπτο-κοινότητα ως ο «δολοφόνος» του Ethereum, συνεχίζει με δυναμισμό ανοδικά, προσθέτοντας κάθε μέρα νέες νίκες στο χαρτοφυλάκιο. Τις τελευταίες 24 ώρες έχει αυξηθεί κατά 5,58%, ενώ μέσα σε μία εβδομάδα κατά 24%.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Coinmarketcap, το Solana βρίσκεται στην 4η θέση σε κεφαλαιοποίηση εκθρονίζοντας και το stablecoin Tether (USDT). Μόλις χθες, το Solana έχει αναδειχθεί ως 5ο , κλέβοντας την θέση του αντιπάλου του, του Cardano.
Polkadot

Ένας άλλος ισάξιος αντίπαλος του Ethereum, το Polkadot (DOT), έχει επίσης διαμορφώσει νέο ιστορικό υψηλό. Το Polkadot μόλις πέρασε το όριο των 50 δολαρίων τη Δευτέρα για πρώτη φορά και πέτυχε το νέο του υψηλό στα 54,55. Με εβδομαδιαία αύξηση γύρω στο 25%, αρχίζει να ξεδιπλώνει τις προοπτικές του.