Πρεμ Γουάτσα: «Είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ελλάδας»

0
4

Την εμπιστοσύνη του στην Ελλάδα εξέφρασε ο διευθύνων σύμβουλος της Fairfax Πρεμ Γουάτσα κατά τη συζήτηση που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο συνέδριο του ΣΕΒ με θέμα Reinventing Greece through Ιnvestments in Ιnnovation.

«Η Ελλάδα βρίσκεται στη διαδικασία μιας μεταμόρφωσης, είμαι μεγάλος υποστηρικτής της Ελλάδας και πιστεύω πως θα δούμε την οικονομική ανάπτυξή της να συνεχίζεται και να φτάνει και το 8%», τόνισε.

O επικεφαλής της Fairfax εξέφρασε την εκτίμησή του για το ανθρώπινο δυναμικό της χώρας.

«Υπάρχουν εξαιρετικοί μάνατζερ στην Ελλάδα, εκπαιδευμένοι στο εξωτερικό, που χρειάζονταν απλώς μια ευκαιρία να αναδειχθούν», υπογράμμισε, αναφέροντας ότι οι διοικήσεις των εταιρειών που έχει επενδύσει η Fairfax όπως η Eurobank, η Grivalia Hospitality και η Eurolife δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις διοικήσεις των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου.

Στη δυναμική του ανθρώπινου δυναμικού της χώρας αναφέρθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Στόχος μας είναι να λειτουργούμε ως καταλύτες για να απελευθερώσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας. Να δώσουμε στους Έλληνες τη δυναμική που χρειάζονται για να εκπληρώνουν το όνειρά τους στη χώρα», τόνισε.
Μιλώντας για το μοντέλο της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης τόνισε:

«Θέλουμε να βάλουμε τα θεμέλια για μια αλλαγή στο μοντέλο της χώρας Για μια πράσινη και ψηφιακή μετάβαση. Να γίνει η Ελλάδα πρωταθλήτρια στην ψηφιακή οικονομία. Έχουμε υψηλές προσδοκίες και είμαστε σε καλό σημείο για τις εκπληρώσουμε».