Στις 10 Ιανουαρίου ξεκινούν επίσημα οι χειμερινές εκπτώσεις – Έχει ήδη γεμίσει η αγορά με «προσφορές»

Από 10 Ιανουαρίου έως και 28 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικά οι χειμερινές εκπτώσεις, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος.

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων, δηλαδή στις 16 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από 11 πμ έως 8 μμ.

«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Πληροφορούμε επίσης το καταναλωτικό κοινό ότι οι εταιρίες -μέλη μας έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα για την πιστή τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων», τονίζει ο ΣΕΛΠΕ στην ίδια ανακοίνωση.

Ωστόσο, η αγορά λειτουργεί ήδη στο ρυθμό των εκπτώσεων αφού καταγράφεται «έκρηξη» προσφορών κυρίως στις διαδικτυακές εμπορικές σελίδες. Το φαινόμενο αυτό προκαλεί σύγχυση στους καταναλωτές και «παγώνει» ακόμη περισσότερο την αγορά που μετά τις γιορτές μειώνεται δραστικά κάθε χρόνο. Πολύ περισσότερο εφέτος που λειτουργεί υπό τους περιορισμούς λόγω πανδημίας και μετάλλαξης Όμικρον.