Ασφάλιση και κατοικίδιων ζώων από την Interlife

0
3

Στη δημιουργία δύο νέων προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίδιων προχώρησε η INTERLIFE Aσφαλιστική, καλύπτοντας δαπάνες αποκατάστασης της υγείας των σκύλων ηλικίας από τριών μηνών έως και 10 ετών. Τα προγράμματα PETcare Basic και PETcare Plus είναι ετησίως ανανεούμενα, ενώ παρέχονται με έκπτωση σε περίπτωση πολλαπλής ασφάλισης (περισσότερων του ενός ζώων).

Τα προγράμματα παρέχουν τις ακόλουθες καλύψεις: δαπάνες αποκατάστασης υγείας κατοικίδιου, νοσηλείας (κάλυψη εξόδων νοσηλείας του κατοικίδιου με ελεύθερη επιλογή ιατρού ή κλινικής πανελλαδικά) και ιατροφαρμακευτικές (καλύπτονται τα έξοδα που αφορούν εξετάσεις, αμοιβές γιατρών, θεραπείες και χειρουργικές επεμβάσεις).

Σε περίπτωση απώλειας ζωής του κατοικίδιου, η εταιρεία καταβάλλει εφάπαξ αποζημίωση. Επίσης καλύπτεται η αστική ευθύνη του ιδιοκτήτη, σε περίπτωση που το κατοικίδιο προκαλέσει σωματικές βλάβες ή θάνατο ή υλικές ζημίες σε τρίτους και παρέχεται η νομική προστασία του για διεκδίκηση αποζημίωσης, ποινική υπεράσπιση και γενικότερα για διασφάλιση των εννόμων συμφερόντων.

Οι καλύψεις παρέχονται στο πρόγραμμα PETcare Basic σε περίπτωση ατυχήματος, ενώ στο PETcare Plus σε περίπτωση τόσο ασθένειας, όσο και ατυχήματος.