Δημιουργική συνεργασία των εταιρειών «Katikies» και «Beautiful Destinations»

0
4

Ο πολυβραβευμένος Ξενοδοχειακός Όμιλος Katikies ανακοινώνει τη νέα συναρπαστική του συνεργασία με μία από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ταξιδιωτικού content παγκοσμίως, την Beautiful Destinations. Σκοπός είναι η παραγωγή μίας σειράς βίντεο που θα κάνουν το θεατή ανά τον κόσμο κοινωνό της μοναδικής φυσικής ομορφιάς και της πεμπτουσίας των ελληνικών νησιών, προαναγγέλλοντας την έναρξη της τουριστικής σεζόν του 2022.
 
Από τις 16 Φεβρουαρίου το κοινό θα μπορεί να αρχίσει να βλέπει το συναρπαστικό αποτέλεσμα αυτής της νέας συνεργασίας μέσα από τις social media πλατφόρμες τόσο του Ομίλου Katikies όσο και της Beautiful Destinations. Μέσα από το YouTube, το Instagram, το TikTok, το Weibo κλπ, η νέα καμπάνια αναμένεται να φτάσει στην οθόνη περίπου 30 εκατομμυρίων ανθρώπων. 

 

«Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με τον Όμιλο Katikies και για την ανακοίνωση της προσθήκης των ξενοδοχείων του στη συλλογή Beautiful Hotels, που περιλαμβάνει τις πιο μοναδικά υπέροχες επιλογές διαμονής ανά τον κόσμο», δήλωσε ο Jeremy Jauncey, ιδρυτής και CEO της εταιρείας Beautiful Destinations. «Για την έναρξη αυτής της συνεργασίας περάσαμε δύο εβδομάδες ταξιδεύοντας και στα επτά ξενοδοχεία του Ομίλου, με στόχο μας να ζωντανέψουμε τους εμβληματικούς αυτούς προορισμούς μέσα από ένα εντελώς διαφορετικό πρίσμα, σε ένα βίντεο που θα εμπνεύσει τους ανθρώπους από κάθε μήκος και πλάτος της γης να ταξιδέψουν στη Σαντορίνη και τη Μύκονο».
 
Συνδυάζοντας τη βαθιά γνώση του Ομίλου Katikies όσον αφορά στις πιο «φωτογενείς» τοποθεσίες των δύο νησιών -τόσο των διάσημων σημείων όσο και αυτών που αποτελούν καλά κρυμμένα μυστικά – και τη μαεστρία της Beautiful Destinations στην παραγωγή βίντεο, αυτή η πραγματικά μοναδική καμπάνια, όμοια της οποίας δεν έχουμε ξαναδεί, θα μοιραστεί με το κοινό την αέναη γοητεία και τη διαχρονική μαγεία της Μυκόνου και της Σαντορίνης, ιδωμένων από στεριά, θάλασσα και ουρανό. Η ομάδα γύρισε αμέτρητα πλάνα, κυρίως χρησιμοποιώντας προβολή πρώτου προσώπου (FPV), ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα πραγματικά «βιωματικό» ταξίδι στα νησιά – το αμέσως καλύτερο είναι το να βρίσκεται κανείς πραγματικά εκεί. Τεράστια βαρύτητα δόθηκε στη δυναμική αποτύπωση των ανεπαίσθητων λεπτομερειών που συναπαρτίζουν την ομορφιά του ελληνικού πολιτισμού και των κατοίκων των νησιών αυτών. 

unnamed (1)

 

Τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία του Ομίλου Katikies δεν λειτούργησαν απλώς ως μία κομψή «βάση» για τα γυρίσματα και το συνεργείο παραγωγής, αλλά τελικά εξελίχθηκαν σε κεντρικούς χαρακτήρες, καθένας με τη δική του μοναδική αύρα. Ξυπνώντας πριν το χάραμα, το συνεργείο προετοίμαζε τους φακούς του για να αιχμαλωτίσει μέρες γεμάτες συναρπαστικές εμπειρίες και μαγικές στιγμές, μέχρι τελικά ο ήλιος να βασιλέψει στον ορίζοντα. Σύγχρονοι jetsetters και ταξιδευτές, αλλά και όσοι ταξιδεύουν από την άνεση του καναπέ τους κάνοντας scroll στα social media, θα απολαύσουν μία εικονική περιήγηση σε κάθε ένα ξενοδοχείο του Ομίλου Katikies, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά – από τις πολυτελείς σουίτες και τις ονειρικές πισίνες μέχρι τα διάσημα εστιατόρια και τους μαγικούς εξωτερικούς χώρους- μαθαίνοντας τι είναι τελικά αυτό που κάνει τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία το ιδανικό καταφύγιο διακοπών στις Κυκλάδες. Παράλληλα όμως θα συναισθανθούν και το βαθμό στον οποίο ο Όμιλος Katikies τιμά και διαφυλάσσει τον τοπικό νησιωτικό πολιτισμό τόσο στις καθημερινές του πρακτικές όσο και στη φιλοσοφία του. 

 

unnamed (2)

 
Πέρα από το μαγευτικό σκηνικό των ίδιων των ξενοδοχείων, οι τεράστιες γνώσεις της ομάδας concierge λειτούργησαν καταλυτικά, αποκαλύπτοντας δεκάδες τοποθεσίες φωτογραφικού ενδιαφέροντος, από διάσημους μέχρι μυστικούς προορισμούς, σε ολόκληρη τη Μύκονο και τη Σαντορίνη. Κάποιες από τις μοναδικές εμπειρίες που αιχμαλωτίστηκαν από το φακό της κάμερας περιλαμβάνουν μία βόλτα στα λαβυρινθώδη σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου και μία επίσκεψη στον αγγειοπλάστη κεραμίστα Ανδρέα Μάκαρη στο Εργαστήριο Κεραμικής Τέχνης Χώμα και Νερό στη Σαντορίνη. Ο Όμιλος Katikies επίσης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το δικό του Katikies Experiences, την κορυφαία υπηρεσία concierge που αναλαμβάνει τα πάντα, από εκδρομές με γιοτ και μεταφορές με ελικόπτερο μέχρι γευστικές δοκιμές κρασιών σε απίστευτες τοποθεσίες. Όμως πιθανώς το πιο συγκινητικό στοιχείο είναι ο τρόπος με τον οποίο τα βίντεο αποτυπώνουν τα πρόσωπα των καθημερινών ανθρώπων της χώρας μας, όπως ο ντόπιος καλλιτέχνης που φιλοτέχνησε έναν καμβά σε λιγότερες από 24 ώρες για την εισαγωγή της ταινίας, ή ο βιολιστής που σκαρφάλωσε στους βράχους της Κόκκινης Παραλίας για να δώσει μία παράσταση στο πιο καθηλωτικό σκηνικό. 

unnamed (3)

 

«Η ανάγκη μας να μοιραστούμε τη μοναδικότητα και την άγρια ομορφιά της Σαντορίνης και της Μυκόνου, αλλά και να υποδεχτούμε με τον πιο δημιουργικό τρόπο την καλοκαιρινή σεζόν του 2022, μας οδήγησε στη συνεργασία με την Beautiful Destinations», λέει ο Βασίλειος Κουμπής, Γενικός Διευθυντής του Ομίλου Katikies. «Μέσα από τη δημιουργία αυτών των ιδιαίτερων visuals φιλοδοξούμε να εμπνεύσουμε τους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν και να εξερευνήσουν αυτά τα δύο πολύτιμα πετράδια του Αιγαίου».