Ξεκίνησε ο 5ος κύκλος του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη»

0
3

Ο 5ος κύκλος του επιτυχημένου προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη» της MYTILINEOS ξεκίνησε και οι νέοι Μηχανικοί έχουν ήδη «λάβει θέσεις» με στόχο να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία πριν ακόμη ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Έτσι λοιπόν, εντάχθηκαν ήδη στους τέσσερις τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας της MYTILINEOS και τις κεντρικές υπηρεσίες της, αξιοποιώντας την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία στο σύνολο της.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι μπορούν να έχουν μια ολοκληρωμένη εργασιακή εμπειρία, που θα αποτελέσει το ξεκίνημα για μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ένα έτος με μαθητεία σε πραγματικές συνθήκες και σε ομάδες απαιτητικών και σύνθετων έργων.

 

Με τον 5ο κύκλο του προγράμματος «Μηχανικοί στην Πράξη», η MYTILINEOS επιβεβαιώνει τον στόχο της για δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου πρότυπου προγράμματος ανάπτυξης επαγγελματικών δεξιοτήτων των νέων μηχανικών που τροφοδοτεί την ελληνική βιομηχανία και επιχειρηματικότητα με ταλαντούχα και ικανά στελέχη

Πρόκειται, λοιπόν, μια επιτυχημένη δραστηριότητα της MYTILINEOS, που μετρά ήδη τέσσερις επιτυχημένους κύκλους, καθώς εγκαινιάστηκε το 2014.

Μάλιστα η διοίκηση της εταιρείας έχει αποφασίσει να πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, προσφέροντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε ακόμα περισσότερους νέους και νέες μηχανικούς.

Συμβάλλει έτσι ενεργά στην υγιή ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς εργασίας και στην καταπολέμηση του brain drain, περιορίζοντας παράλληλα το χάσμα δεξιοτήτων που υπάρχει ανάμεσα στην αγορά και στην θεωρία της εκπαίδευσης.