WATT+VOLT: Ξεκινάει το 2022 με το δεξί και άλλη μια διάκριση στα Franchise Awards 2022

0
3

Μετρώντας ακόμη μια διάκριση για τη στρατηγική εξάπλωσης της φυσικής της παρουσίας, η WATT+VOLT συνεχίζει να κατοχυρώνει την υπεροχή της για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, με το βραβείο “FAST GROWTH FRANCHISE” στα ΒΡΑΒΕΙΑ FRANCHISE 2022. Με το βραβείο αυτό διακρίνονται οι επιχειρήσεις που ξεχωρίζουν για την ανάπτυξή τους εντός της χώρας, ανοίγοντας σε σταθερή βάση νέα καταστήματα franchise.   

Τα τελευταία 14 χρόνια τα Franchise Awards, αποτελούν έναν από τους πιο έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική Οικονομία. Εμπλουτίζοντας τις κατηγορίες τους σε ετήσια βάση αντανακλούν τις μελλοντικές τάσεις των Franchise προϊόντων και θέτουν προκλήσεις για τις επιχειρήσεις ωθώντας τις να βελτιωθούν και να μένουν πάντα μέσα στις απαιτήσεις των σύγχρονων αγορών. Μέσα στα 30+ franchise brands τα οποία ανέδειξαν τα αναγνωρισμένα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν και η WATT+VOLT. 

Με διαρκείς συμμάχους την καινοτομία, την όρεξη και το πάθος να εξελίσσεται δυναμικά, η WATT+VOLT δίνει μεγάλη βάση στο δίκτυο franchise της καθώς επιτελεί στρατηγικό ρόλο στην ανάπτυξη της, ενδυναμώνοντας έτσι την αλυσίδα καταστημάτων της. Ως αποτέλεσμα, διαθέτει το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο καταστημάτων ενέργειας και χωρίς να επαναπαύεται, αναπτύσσει σε συνεχή βάση το στρατηγικό της σχέδιο επέκτασης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, δημιουργώντας όφελος τόσο για την ίδια όσο και για τις περιοχές στις οποίες εγκαθίσταται. 

Αριθμώντας ήδη 85 καταστήματα, συνεχίζει τη δυναμική της ανάπτυξη και πορεία στο franchising και στην κατάκτηση ακόμη περισσότερων σπουδαίων διακρίσεων.