Νέα δρομολόγια ξεκινάει από τον Απρίλιο η Volotea στην Ελλάδα- Με ποιες ευρωπαικές πόλεις θα συνδέει τη χώρα μας

0
3

Τα νέα  επιχειρηματικά πλάνα της αεροπορικής εταιρίας Volotea, για το καλοκαίρι του 2022 ανακοίνωσε η κ. Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe. Στη συνέντευξη που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το  Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» η εκπρόσωπος της εταιρίας ανέπτυξε το νέο πρόγραμμα πτήσεων τόσο για την Ευρώπη όσο και για την Ελλάδα.

Η κ. Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, VOLOTEAΗ ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρίας Volotea με έδρα τη Βαρκελώνη είναι εκπληκτική. Ιδρύθηκε το 2011 και μέσα σε 11 χρόνια,ο στόλος της εταιρίας έφθασε τα 41 αεροσκάφη Airbus.Τα είκοσι αεροπλάνα είναι  A319 ενώ υπάρχουν και άλλα 21 αεροσκάφη τύπου A320. 

Τώρα με τα νέα αεροσκάφη θα μπορεί να καλύπτει περισσότερα δρομολόγια για την Ελλάδα, από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Σε σύνολο η Volotea προσφέρει για το 2022 περισσότερες από 560.000 θέσεις (το 2019 ήταν 518.000). Για την Ελλάδα ,από και προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών,είναι προγραμματισμένα 14 δρομολόγια που ξεκινούν στις 2 Απριλίου.

Η Volotea ξεκινά φέτος ακόμη τέσσερα νέα δρομολόγια για τους εξής προορισμούς: 
*Μπιλμπάο (από 29 Μαΐου, κάθε Παρασκευή & Δευτέρα), 
*Μπορντώ (από 31 Μαΐου, κάθε Σάββατο & Τρίτη), 
*Νάντη (από 29 Μαΐου, κάθε Τετάρτη & Κυριακή) και 
*Τορίνο (από 30 Μαΐου, κάθε Παρασκευή & Δευτέρα). 

Η κ. Valeria Rebasti, Country Manager Italy & Southeastern Europe, VOLOTEA, η κ. Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών και ο κ. Pietro Cassitta, Marketing Manager Italy & Greece, VOLOTEAΑκόμη, ξεκινά πέντε νέες πτήσεις για : Ηράκλειο – Ναντ, Μύκονος – Ναντ, Καλαμάτα – Βενετία, Σαντορίνη – Τορίνο και Ζάκυνθος – Ναντ. Θα πετάει ακόμη  από Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Κω, Μύκονο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θεσσαλονίκη και  Ζάκυνθο και θα  συνδέει τα παραπάνω ελληνικά αεροδρόμια με την  Κροατία, την  Γαλλία, την Ιταλία και την  Ισπανία.Η Volotea που υπολογίζει αρκετά τη χώρα μας για τη μεταφορά τουριστών κυρίως στα ελληνικά νησιά απασχολεί  περισσότερους από 70 εργαζόμενους.