Προσφορά μαμούθ για να παραμείνει η Τσέλσι… αγγλική

0
4

Πρόταση «βόμβα» από το πουθενά για την αγορά της Τσέλσι! Την ώρα που όλοι ετοιμαζόντουσαν για τον διάδοχο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς, έκανε ο πλουσιότερος Βρετανός άνθρωπος, Τζιμ Ράτκλιφ, με στόχο η αγγλική ομάδα, να παραμείνει… αγγλική.

Όπως γνωστοποίησε ο ίδιος ο Ράτκλιφ, σήμερα το πρωί, η εταιρία του η Ineos, κατέθεσε σήμερα το πρωί μια πρόταση «μαμούθ» ύψους 4 δισεκατομμυρίων λιρών!

«Καταθέσαμε την πρόταση μας για την Τσέλσι σήμερα το πρωί», ανέφερε στους Times ο Βρετανός. «Είμαστε η μόνη βρετανική πρόταση. Δεν έχουμε κανέναν σκοπό να επωφεληθούμε οικονομικώς από την υπόθεση διότι βγάζουμε χρήματα από αλλού».

Πρόκειται για μια τεράστια εξέλιξη για την Τσέλσι, καθώς μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμενόταν να βγει ο «νικητής» για την αγορά της.

Ο Ράτφλικ έχει net worth που είναι πολύ κοντά στα 15.5 δισεκατομμύρια, ενώ είναι και κάτοχος του κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Μάλιστα η συγκεκριμένη εταιρία έχει στην κατοχή της και τη γαλλική Νις την οποία ο Ράτκλιφ έχει ανεβάσει σε μεγάλο βαθμό τα τελευταία χρόνια.

Πηγή: ΟΤ