Η Daikin Hellas παρουσίασε σε ένα μοναδικό event τη νέα καμπάνια «Climate Balance»

0
4

Τη νέα της καμπάνια «Climate Balance» παρουσίασε η Daikin Hellas στους συνεργάτες και στους υπαλλήλους της, σε ένα μοναδικό event γεμάτο εκπλήξεις που πραγματοποιήθηκε στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι καλεσμένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να δουν σε πρώτη, αποκλειστική προβολή, τα νέα τηλεοπτικά spots της καμπάνιας, γεγονός που επιβεβαιώνει το ότι η Daikin Hellas θέτει ως βασική της προτεραιότητα τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει δημιουργήσει με τους συνεργάτες και τους εργαζομένους της.

Παρουσιάστρια της εκδήλωσης ήταν η Νάντια Μπουλέ, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, έδωσε το έναυσμα για την έναρξη του μοναδικού show που ακολούθησε. Η Κατερίνα Σολδάτου, με μία εξαιρετική, εναέρια χορογραφία υπό τις αρμονικές μελωδίες των Duo Violins, ταξίδεψε το κοινό σε ένα ταξίδι «ισορροπίας», απόλυτα συνυφασμένο με τις αξίες και με το νέο μήνυμα-υπόσχεση που δίνει το brand της εταιρείας, την απόλυτη ισορροπία κλίματος σε κάθε χώρο. 

Η Daikin Hellas με το “Climate Balance” έρχεται να δώσει μορφή στις ιδανικές συνθήκες θερμοκρασίας και ποιότητας αέρα, με τρεις νέες ταινίες. Ένα μεταξωτό ύφασμα, ένα αποδομημένο μπουκέτο λουλουδιών και μία σύνθεση από χάρτινους ανεμόμυλους αιωρούνται σε τρεις διαφορετικούς χώρους με απόλυτη αρμονία, μαγνητίζοντας όποιον τα παρατηρεί. Η αισθητική, η καινοτομία και η υψηλή απόδοση, βασικές αξίες που πρεσβεύει η Daikin, αναδεικνύονται απόλυτα μέσα από τη νέα της καμπάνια η οποία υπογραμμίζει την ηγετική της παρουσία στον τομέα του κλιματισμού.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η Χριστίνα Αντωνίου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Daikin Hellas, ανέφερε: «Είναι μεγάλη η χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ όλοι μαζί μετά από σχεδόν δύο χρόνια, τα οποία ήταν δύσκολα, όμως ταυτόχρονα δημιουργικά. Σήμερα, είναι μία ιδιαίτερη και σημαντική ημέρα για εμάς. Με αφορμή την παρουσίαση της νέας μας καμπάνιας ‘Climate Balance’, η οποία αναδεικνύει την ταυτότητα και το χαρακτήρα της εταιρίας μας και αντικατοπτρίζει πλήρως το νέο επικοινωνιακό πρόσωπο της Daikin Hellas, ερχόμαστε ακόμα πιο κοντά στους τελικούς καταναλωτές. Μένοντας πιστοί στις αξίες και στα ιδανικά μας, συνεχίζουμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένες προτάσεις κλιματισμού υψηλής ποιότητας με στόχο τη δημιουργία βιώσιμων εσωτερικών χώρων για όλους τους ανθρώπους. Συνεχίζουμε δυναμικά, όλοι μαζί, στο δρόμο της επιτυχίας που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος περνάει μέσα από την άνεση, την αξιοπιστία, τη βιωσιμότητα και τον ανθρωπισμό»

Ο Δημήτρης Καλογεράς, Διευθυντής Πωλήσεων της Daikin Hellas, ευχαρίστησε τους συνεργάτες για τη στήριξη και τη συνεισφορά που οδήγησαν την εταιρία σε εξαιρετικά αποτελέσματα, επισημαίνοντας: «Αυτά τα αποτελέσματα μας δίνουν δύναμη και ώθηση για το μέλλον, με τις προβλέψεις και για την τρέχουσα χρονιά να είναι ιδιαίτερα θετικές. Η νέα επικοινωνιακή μας καμπάνια, με το βασικό της μήνυμα ‘Climate Balance’ ταυτίζεται απόλυτα με τους στόχους και το όραμα  της οικογένειας της Daikin Hellas. Παραμένουμε αφοσιωμένοι στην παροχή καινοτόμων προϊόντων υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας αναζητώντας ταυτόχρονα  πρωτοποριακές λύσεις που σχετίζονται με τον αέρα στον οποίο ζούμε και εργαζόμαστε. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε συνοδοιπόροι σε αυτό το νέο επικοινωνιακό μονοπάτι και πως όλοι μαζί θα στηρίξουμε το όραμα της Daikin Hellas για τις απόλυτες συνθήκες εσωτερικού κλίματος».