Την εταιρεία Πλαστικά Θράκης Pack πιστοποίησε η TÜV AUSTRIA Hellas

0
3

Ο οργανισμός πιστοποίησης και επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas, πιστοποίησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την εταιρεία Πλαστικά Θράκης Pack – Εργοστάσιο Ιωαννίνων, μέλος του Ομίλου Πλαστικά Θράκης, με το ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης OK Recycled.

Συγκεκριμένα, πιστοποιήθηκαν πλαστικοί περιέκτες χωρητικότητας από 3 έως 12 lt, που προορίζονται για την συσκευασία χρωμάτων & οικοδομικών υλικών, ως προς την ενσωμάτωση ανακυκλωμένου πλαστικού σε ποσοστό 46% και 96% κατά βάρος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με αυτό τον τρόπο, η εταιρεία αντικατέστησε 249 τόνους παρθένου πλαστικού (πολυπροπυλενίου ή εν συντομία PP), συμβάλλοντας έμπρακτα στο όραμα μιας βιώσιμης ανάπτυξης και προωθώντας φιλικές προς το περιβάλλον συσκευασίες.

Το σχήμα πιστοποίησης ΟΚ Recycled αντιμετωπίζει τα ζητήματα που προκύπτουν από τον περιορισμό των επιπτώσεων των πλαστικών προϊόντων στο περιβάλλον.

Σημειώνεται ότι η TÜV AUSTRIA Hellas με το πολλαπλασιαστικής αξίας σχήμα πιστοποίησης OK Recycled παρέχει αξιοπιστία και αντικειμενικότητα, σχετικά με τον ανακυκλωμένο περιεχόμενο των προϊόντων, στους Οργανισμούς που το επιλέγουν.

Το αξιόπιστο πρότυπο OK Recycled με την υπογραφή της TÜV AUSTRIA Hellas καλύπτει τις όλο αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για πιο φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα, ενώ παράλληλα παρέχει εγκυρότητα στους περιβαλλοντικούς ισχυρισμούς των εταιρειών, προωθώντας το όραμα της αειφορίας.