WATT+VOLT: Χορηγός του Green Mobility Conference 2022 με το Chargespot

0
2

Το Green Mobility Conference 2022, το 1ο Διεθνές Συνέδριο για την Ηλεκτροκίνηση και την Ενέργεια, πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο Κοίλων στις 9 και 10 Ιουνίου! Η WATT+VOLT έδωσε το παρών ως περήφανος χορηγός με το Chargespot, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δίκτυο φορτιστών στην Ελλάδα αλλά και τη δική της λύση στην ηλεκτροκίνηση με παραπάνω από 257 σημεία φόρτισης στην Ελλάδα και πρόσβαση σε πάνω από 250.000 φορτιστές σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ως διακεκριμένος και καινοτόμος πάροχος ενέργειας, με 10ετή εμπειρία στην αγορά, η WATT+VOLT ανοίγει διαρκώς τους ορίζοντες της ηλεκτροκίνησης. Έτσι, η συμμετοχή της στο Green Mobility Conference 2022 με το Chargespot, τόσο ως χορηγός όσο και στο πλαίσιο των ομιλιών, αποτέλεσε σημαντική συνιστώσα για την επίτευξη των στόχων του συνεδρίου.   

Με σκοπό την προώθηση της σημασίας της ηλεκτροκίνησης αλλά και των πράσινων επιχειρηματικών λύσεων που προσφέρει, το πρωτοποριακό συνέδριο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας γνώρισε μεγάλη επιτυχία ως προς την επιτάχυνση των εξελίξεων του τομέα στην Ελλάδα αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής των φοιτητών και νέων ερευνητών στην έρευνα και την επιχειρηματικότητα.

Ανάμεσα στους 15+ ομιλητές του Συνεδρίου ήταν και ο κ. Σπύρος Τζωρτζάτος, Direct Sales Manager στη WATT+VOLT! Στην ομιλία του ο κ. Τζωρτζάτος μίλησε για την σημαντικότητα της ηλεκτροκίνησης και την έμπρακτη υποστήριξη της WATT+VOLT με στόχο τη μείωση των εκπομπών ρύπων μέσω του Chargespot στην Ελλάδα .

Έγινε αναφορά για τις μέχρι τώρα ενέργειες του Chargespot που έχουν σαν αποτέλεσμα η WATT+VOLT να βρίσκεται στη 2η θέση σε αριθμό σημείων που έχουν εγκατασταθεί φορτιστές και στην 3η θέση σε αριθμό θέσεων φόρτισης πανελλαδικά .
Επίσης αναφέρθηκαν και οι μελλοντικοί στόχοι της WATT+VOLT στην ηλεκτροκίνηση με  σκοπό να συνεχίσει να πρωταγωνιστεί για τη γρηγορότερη μετάβαση της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα.
Το στρατηγικό πλάνο της WATT+VOLT περιλαμβάνει:
•    Περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου φορτιστών στα μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδος.
•    Την τοποθέτηση φορτιστών στους εναπομείναντες νομούς που δεν έχει το Chargespot παρουσία.
•    Την ανάπτυξη δικτύου ταχυφορτιστών στους εθνικούς αυτοκινητόδρομους ώστε όλοι οι οδηγοί ηλεκτροκίνητων οχημάτων να φτάνουν με ασφάλεια στους μακρινούς προορισμούς τους.
•    Τη διευκόλυνση των εμπορικών εταιριών στη μετάβαση των στόλων τους σε ηλεκτροκίνητα οχήματα μέσω του προγράμματος Chargespot Business exclusive.