Διάκριση για την Μελίνα Τραυλού : Έλαβε το βραβείο International Propeller Club Maritime Person of the Year

Με το βραβείο International Propeller Club Maritime Person of the Year τιμήθηκε η Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Μελίνα Τραυλού πριν από λίγο, στο 96ο διεθνές συνέδριο του International Propeller Club που πραγματοποιείται φέτος στη χώρα μας.

Όπως είπε ο πρόεδρος του Internatiolan Propeller Club κ. James Patti, το Club τιμά στο πρόσωπο της κ. Τραυλού, την ελληνική ναυτιλία που είναι η πιο ισχυρή στον πλανήτη και αποτελεί σπουδαίο παράγοντα ενίσχυσης της ελληνοαμερικανικής φιλίας.

Ο κ. Patti εκθείασε τον ρόλο της ελληνικής ναυτιλίας όχι μόνο για τη συμβολή της στο διεθνές εμπόριο και στην ελληνική οικονομία αλλά και την προσφορά της στην ελληνική κοινωνία στη οποία πρωτοστατεί και η κ. Τραυλού όλα αυτά τα χρόνια καθώς είναι από τα ιδρυτικά μέλη της ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, της οργάνωσης κοινωνικής προσφοράς που ίδρυσε η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών.

Στενός συνεργάτης των ΗΠΑ η ελληνική ναυτιλία

Η κ. Τραυλού παραλαμβάνοντας το βραβείο τόνισε η ελληνική ναυτιλία είναι στενός συνεργάτης των ΗΠΑ. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η ναυτιλία των Ελλήνων παραμένει δεσμευμένη στην προστασία του περιβάλλοντος και τάχθηκε υπέρ της συνεργασίας όλων των εμπλεκομένων μερών για μια πιο αποτελεσματική μετάβαση στην πράσινη ναυτιλία.

Μιλώντας στην έναρξη του συνεδρίου ο κ. Κωστής Φραγκούλης προεδρος του International Propeller Club Port is Piraeus, υπογράμμισε ότι το International Propeller Club of the United States, Port of Piraeus, ιδρύθηκε στις 25 Οκτωβρίου 1935 και είναι το παλαιότερο ενεργό Club εκτός ΗΠΑ και το μεγαλύτερο στον κόσμο σε ό,τι αφορά τον αριθμό μελών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here