Νέο πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Protergia Energy Save

0
4

Το πρόγραμμα ηλεκτρικής ενέργειας Protergia Energy Save παρουσίασε η Protergia, μέσω του οποίου, όπως επισημαίνει, επιβραβεύει έμπρακτα την εξοικονόμηση ενέργειας στα νοικοκυριά, εν μέσω της δύσκολης ενεργειακής συγκυρίας στην Ευρώπη.

To πρόγραμμα Protergia Energy Save απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες που αλλάζουν την ενεργειακή τους συμπεριφορά και επιβραβεύονται, αφού για κάθε kWh που εξοικονομούν (σε σχέση με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο), η Protergia μηδενίζει τη χρέωση προμήθειας (πλην παγίου) για άλλη μία.

Το νέο πρόγραμμα είναι κυμαινόμενο και οι χρεώσεις προμήθειας (πλην παγίου) διαμορφώνονται βάσει χονδρεμπορικού κόστους ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτό σημαίνει ότι οι καταναλωτές δεν θα επιβαρύνονται πλέον με τη χρέωση της ρήτρας αναπροσαρμογής.

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα δεν αντικαθιστά τις κρατικές επιδοτήσεις μέσω του Ταμείου Ενεργειακής Μετάβασης, που ισχύουν συμπληρωματικά.

Το Protergia Energy Save παρέχει 100% «πράσινη» ενέργεια και όπως για όλα τα προγράμματα της Protergia, δεν απαιτείται εγγύηση, αν η εξόφληση των λογαριασμών πραγματοποιείται μέσω πάγιας εντολής τραπεζικού λογαριασμού και τέλος δεν ισχύουν δεσμεύσεις ή πρόσθετες συνδρομές.

Παράλληλα, παρέχεται δωρεάν η υπηρεσία myprotergia με την οποία οι πελάτες μπορούν να πάρουν τον έλεγχο της κατανάλωσης στα χέρια τους με στατιστικά στοιχεία κατανάλωσης και πρακτικές συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.