Επενδυτικό-ασφαλιστικό προϊόν νέας γενιάς από την Εθνική Ασφαλιστική

0
3

Η Εθνική Ασφαλιστική, σε συνεργασία με την BNP Paribas Asset Management, δημιούργησε ένα νέο επενδυτικό-ασφαλιστικό προϊόν, το Full [Life] Balance & Protect.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το αμοιβαίο κεφάλαιο ακολουθεί επενδυτική στρατηγική, η οποία έχει ως βασικό στόχο την προστασία του 80% της υψηλότερης καθαρής αξίας ενεργητικού που επιτυγχάνεται από την έναρξη της επένδυσης.

«Στην Εθνική Ασφαλιστική σχεδιάζουμε καινοτόμα προγράμματα με γνώμονα τις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας, λαμβάνοντας υπόψη τις εξελίξεις στην παγκόσμια οικονομία και τις χρηματαγορές.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες προϊόντα που δημιουργούν τα κεφάλαια εκείνα, με τα οποία θα εκπληρώσουν τους μελλοντικούς στόχους και τα όνειρά τους, προσφέροντας ταυτόχρονα και ασφαλιστική προστασία.

Το νέο προϊόν Full [Life] Balance & Protect, δίνει ακριβώς αυτήν τη δυνατότητα σε κάθε πελάτη μας που θα το επιλέξει και θα επενδύσει συστηματικά με βάση τις δικές του ανάγκες και επιδιώξεις», δήλωσε ο γενικός διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, Ηλίας Δασκαλόπουλος.