Η εταιρεία Βίκος νικήτρια για ακόμα μία χρονιά, στα βραβεία True Leaders by ICAP CRIFF

0
3

Με ακόμα μία σημαντική διάκριση ξεχώρισε η εταιρεία , κατά τη διάρκεια των βραβείων , τα οποία πραγματοποιήθηκαν για 12η χρονιά την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου

Ο θεσμός συμπεριέλαβε τη ΒΙΚΟΣ Α.Ε. για 9η χρονιά ανάμεσα στις επιχειρήσεις που πρωταγωνίστησαν και ξεχώρισαν το 2021 στην ελληνική αγορά, τόσο για τα ηγετικά τους χαρακτηριστικά όσο και για την πορεία στον κλάδο τους. 

Συγκεκριμένα η ΒΙΚΟΣ Α.Ε.: 

  • Συμπεριλαμβάνεται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες για το 2021 
  • Έχει καταφέρει να αυξήσει το προσωπικό της από το 2020 στο 2021, κερδίζοντας μια θέση ανάμεσα στις 500 εταιρείες με τον μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού
  • Έχει καταλάβει μία εκ των κορυφαίων θέσεων του κλάδου με βάση τον Κύκλο Εργασιών
  • Αξιολογήθηκε με υψηλό ICAP CRIF Score

Η πολλαπλή αυτή διάκριση έρχεται ως επισφράγισμα της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης της εμπειρίας που προσφέρει το brand και της σταθερής παρουσίας της , ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες εμφιάλωσης νερού και αναψυκτικών στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Ηλίας Λυμπέρης, Brand & Media Manager ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να βραβευόμαστε για άλλη μία χρονιά, σε έναν τόσο σημαντικό θεσμό για την ελληνική επιχειρηματικότητα. Διασφαλίζοντας την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων, την τεχνολογική εξέλιξη και καινοτομία, τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, και τη συνεχή προσφορά στην κοινωνία και το περιβάλλον, η παρέχει στους καταναλωτές ποιοτικά προϊόντα συμβάλλοντας στην τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη».