Η τεχνολογία του Πλαίσιο Pro επαναπροσδιόρισε την εμπειρία της φιλοξενίας στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022

0
4

Τις πιο τεχνολογικά προηγμένες προτάσεις για την αναβάθμιση του ελληνικού τουριστικού κλάδου παρουσίασε η Πλαίσιο Computers στους πάνω από 6.500 επισκέπτες του περιπτέρου της με την πρώτη συμμετοχή της στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022, που πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo το διάστημα 26-27-28 Νοεμβρίου 2022.

Οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου που επισκέφτηκαν το περίπτερο της Πλαίσιο είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά 6+1Πλαίσιο PRO λύσεις για τον επαγγελματία ξενοδόχο, οι οποίες θέτουν ένα ακόμα πιο υψηλό επίπεδο στην εμπειρία διαμονής, πάντοτε σε  σύμπλευση με τις απαιτήσεις και τα θέλω του σημερινού ταξιδιώτη, ενός ταξιδιώτη απόλυτα εξοικειωμένου με την τεχνολογία.

Στο Πλαίσιο Pro περίπτερο, οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων ήρθαν σε επαφή με τις έξυπνες τεχνολογίες οι οποίες μπορούν να χαρίσουν στους επισκέπτες την πολυτέλεια της smart φιλοξενίας, με έξυπνο φωτισμό, κλειδαριές, voiceassistants&WiFi 6, μια καθ’ όλα Smart GuestExperience. Η προηγμένη οπτικοακουστική τεχνολογία από την άλλη, ικανή να απογειώσει την εμπειρία θέασης των επισκεπτών εντός των δωματίων, επιτυγχάνεται με τις κορυφαίες τηλεοράσεις και συστήματα ήχου που διαθέτει η Πλαίσιο, κάνοντας παράλληλα τους επισκέπτες να νιώθουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου σαν δεύτερο σπίτι τους, με τις απαραίτητες μικροσυσκευές και τις ανέσεις που αυτές παρέχουν. Ιδανικές λύσεις και για οικογενειακές διακοπές, με υπηρεσίες ψυχαγωγίας εντός και εκτός του ξενοδοχείου, με την ηλεκτροκίνηση (που αποτελεί μία από τις πιο σπουδαίες επενδύσεις στις μέρες μας) και τη δημιουργική απασχόληση.

Και οι ανέσεις δεν τελειώνουν εκεί, αφού το Πλαίσιο παρουσίασε στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2022, μεταξύ άλλων, πληθώρα αυτόματων συστημάτων ικανών να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των bleisure (business&leisure) επισκεπτών που επιθυμούν ο τρόπος ζωής τους να τους ακολουθεί όπου πηγαίνουν, χωρίς να διαταράξουν την καθημερινότητά τους παρά μόνο να την εμπλουτίσουν με τα business corners, που πλέον διαθέτει το σύγχρονο ξενοδοχείο.

Στα highlights των Πλαίσιο Pro προτάσεων, συγκαταλέγονται αδιαμφισβήτητα οι KetyBot και BellaBot, τα smartdeliveryrobots – smart βοηθοί που έρχονται κατευθείαν από το μέλλον! Με μοντέρνο AI σχεδιασμό και ασφαλή πλοήγηση στον χώρο, λειτουργούν ως μια έξυπνη ενίσχυση στο δυναμικό μιας επιχείρησης αλλά και ως attraction που θα κάνει την εμπειρία του επισκέπτη αξέχαστη.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση για όλα όσα συνέβησαν στο περίπτερο του Πλαίσιο Pro της ΧΕΝΙΑ 2022 πατώντας εδώ.