Την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την εταιρεία τροφίμων ΓΙΩΤΗΣ επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD). Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επαναπιστοποιήσεις αφορούν δράσεις και διαδικασίες που βρίσκονται στην «καρδιά» της εταιρείας, καθώς αφορούν στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας των τροφίμων και το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας της ΓΙΩΤΗΣ.

Αναλυτικά, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) επιθεώρησε τις παραγωγικές εγκαταστάσεις της ΓΙΩΤΗΣ, καθώς και τις διαδικασίες της εταιρείας και ολοκλήρωσε:

-Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο FSSC 22000 v5.1 που αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στα εργοστάσια παραγωγής στην Αθήνα και Αγρίνιο

-Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 για το Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, Αγρίνιο και στις αποθήκες και κέντρο διανομής στην Μάνδρα Αττικής

-Την πρώτη επιθεώρηση επιτήρησης σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Αθήνα, Αγρίνιο και στις αποθήκες και κέντρο διανομής στην Μάνδρα Αττικής.

Η εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ ιδρύθηκε το 1930 από τον Ιωάννη και τη Μαρία Γιώτη, οι οποίοι και ίδρυσαν την εταιρεία με σκοπό να προσφέρουν στα ελληνόπουλα μια αγνή δυναμωτική τροφή. Αποτέλεσμα της νέας εταιρείας ήταν τα καινοτόμα, για την εποχή τους, προϊόντα Άνθος Ορύζης ΓΙΩΤΗΣ και Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, τα οποία αποτέλεσαν τις πρώτες βρεφικές και παιδικές κρέμες στην Ελλάδα.

Σήμερα η εταιρεία διαθέτει περισσότερα από τα 300 προϊόντα, ενώ παράλληλα εξελίσσεται και συνεχίζει να επενδύει δυναμικά στην Ελλάδα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία απασχολώντας πάνω από 370 Έλληνες εργαζόμενους και υιοθετώντας τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής.