H ΖeniΘ διακρίθηκε ως κορυφαίο περιβάλλον εργασίας

0
3

Ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα έλαβε πιστοποίηση «Great Place to Work» για το 2022, μετά από διεξοδική αξιολόγηση που πραγματοποίησε ο φορέας «Great Place to Work® Hellas».

Η πιστοποίηση αποτελεί αναγνώριση για το καλό εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας καθώς προκύπτει, από την άμεση και εμπιστευτική αξιολόγηση την οποία πραγματοποιούν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, σύμφωνα με την καθημερινή, εργασιακή τους εμπειρία.

H ΖeniΘ διοχετεύει όλη της την ενέργεια στη δημιουργία ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος που δίνει έμφαση στην ικανοποίηση και τη διαρκή εξέλιξη των 225 ανθρώπων που ανήκουν στο δυναμικό της. Ως αποτέλεσμα, το 88% των εργαζομένων της ΖeniΘ δηλώνουν ότι «αισθάνονται πως συνεισφέρουν ουσιαστικά στην εταιρεία 1 », σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το «Great Place to Work».

Η ΖeniΘ ξεχωρίζει ως κορυφαίος εργοδότης γιατί εφαρμόζει προηγμένες πρακτικές διοίκησης και διαμορφώνει μία εταιρική κουλτούρα στη βάση των αρχών της διαφάνειας, της ισότητας, της αξιοκρατίας και της συμπερίληψης. Ταυτόχρονα, η εταιρεία επενδύει στην ανάπτυξη και την ενδυνάμωση των ανθρώπων της, παρέχοντας διαρκώς εκπαίδευση σε νέες δεξιότητες, ενθαρρύνοντας την αναζήτηση ιδεών και καινοτόμων προσεγγίσεων στην εργασιακή καθημερινότητα και διασφαλίζοντας την ισορροπία μεταξύ εργασιακού και προσωπικού χρόνου. Την ίδια στιγμή, η ZeniΘ ενθαρρύνει τους εργαζομένους της να υιοθετούν πρακτικές που προωθούν την προστασία του περιβάλλοντος ώστε να πολλαπλασιάζεται ο θετικός αντίκτυπος των ενεργειών της εταιρείας που έχουν στόχο την περιβαλλοντική βιωσιμότητα και τη βιώσιμη ανάπτυξη.

Με σύμμαχο την κορυφαία ενέργεια της ΖeniΘ, η εταιρεία παρέχει στους ανθρώπους της την ίδια ασφάλεια και αξιοπιστία που προσφέρει στους πελάτες της, μέσα από ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον με εξαιρετικές συνθήκες εργασίας, απαλλαγμένο από κάθε είδους διακρίσεις. Η πιστοποίηση «Great Place to Work» επιβεβαιώνει τη βαθιά σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τους εργαζόμενους της και αντανακλά τον υψηλό βαθμό ικανοποίησής τους από την εταιρεία.

Το 2023, η κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, καθώς στους άμεσους στόχους της εταιρείας είναι η αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της κατά 20%.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην , καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: , , και .