Ημέρα Καριέρας στα κεντρικά γραφεία της WATT+VOLT!

0
3

Την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, η WATT+VOLT καλεί μελλοντικούς WATT+VOLTers σε open career event, στα κεντρικά της γραφεία, στη Λεωφόρο Κηφισίας 217Α στο Μαρούσι! 

Στην Ημέρα Καριέρας της WATT+VOLT, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους ανθρώπους της εταιρείας, να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις της, να ενημερωθούν λεπτομερώς για την θέση του ενεργειακού συμβούλου και να συζητήσουν απευθείας με καταρτισμένους recruiters από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού. 

Οι ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει η εταιρεία, είναι η καλύτερη λύση για όσους θέλουν να κάνουν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα με απόλυτη επιτυχία. Τόσο οι δυνατότητες εκπαίδευσης όσο και οι παροχές που δίνονται είναι μοναδικές. Συγκεκριμένα, παρέχονται: σταθερό ωράριο εργασίας και μηνιαίος μισθός, σύμβαση αορίστου χρόνου από τη πρώτη μέρα της εκπαίδευσης, επιπλέον μηνιαίες παροχές πέραν του μισθού, όπως μηνιαίο Bonus παραγωγικότητας, bonus 400€ με την πρόσληψη, παροχές ρεύματος και φυσικού αερίου με χαμηλό κόστος αλλά και δυνατότητα τηλεργασίας! 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να φέρουν το βιογραφικό τους την ημέρα του event ή να το προωθήσουν εδώ: () συμπληρώνοντας τα στοιχεία τους.

Η WATT+VOLT συνεχίζει να προσφέρει ευκαιρίες εργασίας και το δείχνει έμπρακτα μέσα από τις εκδηλώσεις Καριέρας που διοργανώνει σε σταθερή βάση.