Miele Hellas: Εγκαινίασε τις νέες εγκαταστάσεις της στην Αθήνα

0
2

Η Miele Hellas, μέλος της Miele που δραστηριοποιείται  στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, εγκαινίασε το νέο Miele Experience Center στην Αθήνα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι απόγονοι των ιδρυτικών μελών, Dr.Markus Miele, Executive Director & Co-Proprietor και Dr. Reinhard Zinkann, Executive Director & Co-Proprietor, τους οποίους ο CEO της Miele Hellas, κ. Θάνος Κυριαζής, καλωσόρισε στους νέους χώρους της εταιρείας.

Οι κύριοι Miele και Zinkann περιηγήθηκαν στους χώρους του Miele Experience Center στο Μαρούσι, το οποίο εκτός από τα γραφεία της εταιρείας, φιλοξενεί ένα κόσμο καινοτομίας και τεχνολογίας  με συσκευές που δεν διατίθενται πουθενά αλλού σε όλη την Ελλάδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Τα εγκαίνια συνοδεύτηκαν από ομιλίες των συνιδιοκτητών και του CEO στην Ελλάδα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να δεχθούν ερωτήσεις από τους εργαζομένους του ελληνικού branch, κατά τη διάρκεια ενός εταιρικού event προς τιμήν τους.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων η Miele Hellas πραγματοποίησε το πρώτο της press event στο οποίο οι Dr. Markus Miele, Dr. Reinhard Zinkann και ο κ. Θάνος Κυριαζής, μοιράστηκαν τους τρεις στρατηγικούς πυλώνες ανάπτυξης της εταιρείας για το 2023: την ενίσχυση του brand name της Miele Hellas στις 5 αγορές που δραστηριοποιείται (Ελλάδα, Κόσοβο, Κύπρος, Αλβανία, Βόρεια Μακεδονία) -με αύξηση των μεριδίων αγοράς σε όλες τις κατηγορίες που επιχειρεί- την εστίαση στον καταναλωτή και στην δημιουργία ανώτερων εμπειριών εντός των καταστημάτων αλλά και την βελτίωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας και την ενίσχυση των δράσεων αειφόρου ανάπτυξης.

Το 2022 ήταν η καλύτερη χρονιά για την Miele Hellas την τελευταία 20ετία, με αποτέλεσμα η εταιρεία να βρίσκεται στην ισχυρότερη χρηματοοικονομική θέση των 52 ετών της ιστορίας της στην ελληνική αγορά. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο κος Κυριαζής «πρώτη στην ατζέντα της εταιρείας για την Ελλάδα, είναι η άνθιση μέσα από δημιουργία έως και 10 νέων καταστημάτων μέσα στα επόμενα 5 χρόνια, ενώ η Miele έχει ήδη δείξει τη διάθεση για περαιτέρω επενδύσεις στην χώρα αφού πρόσφατα εγκαινίασε το ευρωπαϊκό τηλεφωνικό κέντρο με τη Sitel στην Αθήνα, που απασχολεί περίπου 200 άτομα και την Teleperformance στη Θεσσαλονίκη με 175 άτομα».

Η νέα εποχή εξωστρέφειας που εγκαινιάζει η Miele Hellas συνεπάγεται και θετικές εξελίξεις για τον κλάδο των οικιακών συσκευών και κατ’ επέκταση για την οικονομία της χώρας. Η παρουσία της επεκτείνεται και δυναμώνει με αύξηση 4,3% το 2022, αλλά και το πλούσιο κοινωνικό της έργο.