To BestPrice.gr απονέμει για 6η χρονιά τα Customer Review Awards

0
3

Το , πιστό στο όραμά του για την ανάδειξη και προώθηση των βέλτιστων πρακτικών στο e-commerce, απονέμει για 6η συνεχόμενη χρονιά τα BestPrice Customer Review Awards, επιβραβεύοντας τα συνεργαζόμενα καταστήματα που προσφέρουν ποιοτική εξυπηρέτηση στους e-καταναλωτές. 

Ποια ήταν τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση του καταναλωτικού κοινού; Η απάντηση δόθηκε μέσα από τις αξιολογήσεις των χρηστών του , οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να βαθμολογήσουν περισσότερα από 3.500+ συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν προσωπική, πρόσφατη εμπειρία από ηλεκτρονική αγορά από το εκάστοτε κατάστημα.

Για την πρόκριση των καλύτερων ηλεκτρονικών καταστημάτων υπολογίστηκε ο μέσος όρος βαθμολογίας των αξιολογήσεων από τους χρήστες το προηγούμενο έτος, λαμβανοντας υπόψη τόσο τον συνολικό αριθμο αξιολογήσεων όσο και το πλήθος τυχόν αρνητικών αξιολογήσεων.

Φέτος, μέσα από την διαδικασία αξιολόγησης των BestPrice Customer Review Awards 2022 αναδείχθηκαν 163 ηλεκτρονικά καταστήματα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το είναι η πρώτη και μεγαλύτερη πλατφόρμα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα. Την πλατφόρμα εμπιστεύονται περίπου 4 εκατομμύρια χρήστες τον μήνα για την έρευνα αγοράς τους, ενώ τα συνεργαζόμενα ηλεκτρονικά καταστήματα ξεπερνούν τα 3.500. 

Περισσότερες πληροφορίες για τα BestPrice Customer Review Awards καθώς και η πλήρης λίστα των καταστημάτων που ξεχώρισαν φέτος, είναι διαθέσιμες στον ακόλουθο σύνδεσμο .