«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο εξαγοράς της Silcon Valley Bank ο Ε.Μασκ

0
2

«Ανοιχτός» στο ενδεχόμενο εξαγοράς της αμερικανικής τράπεζας «Silcon Valley Bank» (SVB), μετά την πτώχευσή της, εμφανίστηκε ο Έλον Μάσκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της «Razer», εταιρεία που εμπορεύεται υπολογιστές gaming, Μιν-Λιανγκ Ταν, έγραψε σε ανάρτησή του πώς, κατά την ταπεινή του άποψη, το Twitter πρέπει να αγοράσει την SVB και να γίνει ψηφιακή τράπεζα.

«Είμαι ανοιχτός στην ιδέα», απάντησε ο Έλον Μάσκ, στο «τιτίβισμα» του CEO της «Razer». Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν είναι λίγοι οι επιχειρηματίες που είδαν με «καλό μάτι» το ενδεχόμενο εμπλοκής του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία.

«Πιστεύω ότι το Twitter θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα οικονομικό σκέλος», ανέφερε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο Μάικλ Πάβλο, επικεφαλής branding στη σουηδική εταιρεία «fintech Bokio» προσθέτοντας ότι: «Θα ήταν απολύτως λογικό για ολόκληρο το οικοσύστημα του Έλον Μασκ να αγοράσει τα “ερείπια” της τράπεζας “SVB” και θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο στο μέλλον για το Twitter».

«Τι ευκαιρία», έγραψε στο Twitter και ο Κέβιν Πάφρατ, διευθύνων σύμβουλος της «HouseHack», μιας νεοσύστατης κτηματομεσιτικής εταιρείας εξηγώντας τον συλλογισμό του: «Αλλιώς χρειάζονται δύο με τρία χρόνια για πάρεις έγκριση για ίδρυση τράπεζας».