Η Κομισιόν διοργανώνει στην Αθήνα την ημερίδα “EU FINANCE DAYS 2023” την Πέμπτη 30 Μαρτίου

0
3

Tην ημερίδα "EU FINANCE DAYS 2023" διοργανώνει στην Αθήνα την Πέμπτη 30 Μαρτίου η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα τα διάφορα ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, όπως το InvestEU, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και το Πρόγραμμα για την Ενιαία Αγορά, που έχει δρομολογήσει για την περίοδο 2021-2027 η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσοι θα ήθελαν να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τις πρωτοβουλίες αυτές: εκπροσώπους χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων, εθνικών αναπτυξιακών τραπεζών, δομών στήριξης των επιχειρήσεων, πολλαπλασιαστών, μικρομεσαίων επιχειρήσεων και άλλων δικαιούχων, όπως πανεπιστημίων και δήμων.

Οι ημερίδες "EU FINANCE DAYS 2023" διοργανώνονται από τις υπηρεσίες και τις Αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και το δίκτυο Enterprise Europe Network. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, εμπειρογνώμονες θα παρουσιάσουν τα προγράμματα χρηματοδότησης και στήριξης, με τους συμμετέχοντες να έχουν τη δυνατότητα ανταλλαγής απόψεων με τους παρόντες ομιλητές.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 έως 12:45 στο ξενοδοχείο Divani Caravel, ενω θα μεταδοθεί και μέσω διαδικτύου.